Britney Spears, secretul siluetei sale

Secretul siluetei de invidiat pe care o afişează de câteva luni cântăreaţa americană constă în cinci mese mici pe zi şi sesiuni "agresive" de exerciţii fizice, a dezvăluit Tony Martinez, antrenorul personal al artistei.
Tony Martinez a lucrat în trecut şi cu alte staruri din industria de divertisment americană, precum cântăreţele Janet Jackson şi Pink şi cei trei fraţi din grupul The Jonas Brothersi, relatează ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Britney Spears a avut multe probleme cu greutatea corporală în trecut şi a luat hotărârea de a apela la serviciile antrenorului Tony Martinez înainte de debutul seriei sale de concerte pe care urmează să le susţină la Las Vegas.

La scurt timp după începerea acestei colaborări, Britney Spears, în vârstă de 31 de ani, pare să fie din nou într-o formă fizică de invidiat. Tony Martinez lucrează cu artista americană de trei-patru ori pe săptămână şi spune că scopul principal al şedinţelor sale este acela de a-şi aduce elevii într-o stare de bună dispoziţie.
 
 

"Îmi place să încorporez sporturi precum baseball şi baschet în şedinţele mele de antrenament. Îmi place să mă distrez şi să glumesc, pentru ca elevii să râdă în timpul şedinţelor. Aceştia îşi duc exerciţiile cu bine la capăt, dar se şi distrează", a declarat Tony Martinez pentru E! Magazine.

Potrivit spuselor sale, Britney Spears ia cinci mese mici pe zi, iar felul ei preferat de mâncare este salata de pui cu sos cu oţet balsamic. "Este o atletă extraordinară. Îi place să fie foarte puternică şi agresivă în exerciţiile sale", a adăugat Tony Martinez.

Antrenorul Tony Martinez a dezvăluit lista cu exerciţii fizice pe care le propune "elevei" sale Britney Spears: "Şedinţele includ exerciţii diferite care combină elemente din sporturi, alergări pe bandă şi exerciţii pentru muşchii abdominali: 20 de aruncări din săritură la coşul de baschet, mersul cu spatele pe bandă cu viteza de 3,2 kilometri pe oră timp de 1 minut, urmat de mersul cu faţa timp de 1 minut, balansări pe 1 picior şi aruncarea mingii medicinale, mers pe bicicletă şi 20 de rotaţii pe saltea pentru muşchii abdominali".

Cântăreaţa americană, care a pozat de curând pentru o linie vestimentară destinată exerciţiilor de yoga, a declarat la rândul ei: "Uneori îmi place silueta mea, dar apoi, din nou, o urăsc. Am trecut de acum de 30 de ani şi trebuie să lucrez mai intens pentru a mi-o păstra".
 
 

Britney Spears pune noua ei siluetă pe baza exerciţiilor de yoga şi dietei Nutrisystem - un program de slăbit care constă în porţii controlate de mâncare servite în caserole încălzite la microunde, relatează ziarul citat de Mediafax.

Ea mărturiseşte însă că îi este destul de greu uneori să îşi respecte promisiunea de a mânca sănătos: "Să ţii dietă e ceva greu, mai ales că felurile mele preferate sunt spaghetele, negresele şi biscuiţii cu ciocolată".


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod