Britney Spears, cu pantalonii uzi

Cântăreaţa a fost fotografiată cu pantalonii uzi, părând că a făcut pe ea. De fapt, Britney tocmai ieşise din sala de sport fără să se mai schimbe.
Vedeta americană a fost surprinsă joi, în Beverly Hills, în timp ce se pregătea să urce în maşina unui prieten. Acesta a dus-o pe Britney să cumpere flori.

Cântăreaţa va împlini 31 de ani în decembrie şi pare să-şi fi revenit după perioada de depresie profundă cu care s-a confruntat între 2007 şi 2008.



În 2004, Spears s-a căsătorit cu Kevin Federline, cu care a avut doi copii - Preston (6 ani) şi Jayden (5 ani), dar a cerut divorţul de acesta după doar doi ani, în 2006. Cei doi s-a luptat acerb pentru custodia copiilor, Kevin având câştig de cauză din cauza comportamentului artistei, scăpat de sub control, notează Mediafax.

Cântăreaţa a fost plasată sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, după ce comportamentul ei a avut de suferit, în urma unor eşecuri pe plan artistic, personal şi juridic. Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei în 2008, după ce a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică, după o serie de căderi nervoase. Tatăl ei a preluat şi rolul de administrator al averii cântăreţei, iar comportamentul său a fost monitorizat de un judecător.

Artista, care a fost între anii 2000 şi 2005 a fost cântăreaţa cel mai bine plătită din lume, a reuşit însă să treacă peste momentele dificile şi în 2008, după aproape un an de pauză, a revenit cu single-ul "Womanizer" care a fost vizionat de 7 milioane de ori în doar 48 de ore.

În martie 2011, ea şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale", promovat printr-un turneu mondial, care a avut mare succes.

Cântăreaţa este acum logodită cu Jason Trawick, care îi este şi manager.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vali pe 23 Oct 2012, 13:32
    acum nu mai are omul sa faca efort

    toata lumea (paparatzzii) isi dau cu parerea despre ce face altcineva.

    0
    0

  • UuMw09Y pe 21 Oct 2012, 15:43
    Mie nu mi se pare nimic - eu vad doar transpiratie

    Mie nu mi se pare nimic - eu vad doar transpiratie de la caldura sau de la efort fizic.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod