Britney Spears a primit inelul de logodnă

Cântăreața a fost surprinsă de jurnalişti purtând pe degetul inelar de la mâna stângă o bijuterie simplă, dar elegantă, ceea ce i-a făcut pe reprezentanţii mass-media să se gândească la o viitoare căsătorie între cântăreaţă şi iubitul ei, David Lucado.
Britney Spears, care, în ianuarie 2013, s-a despărţit de fostul ei logodnic Jason Trawick şi a început o relaţie cu David Lucado, a fost surprinsă purtând un inel simplu, dar elegant, pe degetul inelar de la mâna stângă, sâmbătă, la un meci de fotbal al celor doi băieţi ai săi, Sean, în vârstă de 8 ani, şi Jayden, în vârstă de 7 ani, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Vedeta în vârstă de 32 de ani, care a început o relaţie cu David după ce l-a cunoscut la o petrecere şi a fost imediat atrasă de el, a fost "dornică să arate fanilor şi fotografilor noua bijuterie pe care o purta pe mână", se arată pe site-ului MailOnline.

Britney Spears a fost căsătorită timp de trei ani cu tatăl copiilor săi, Kevin Federline, de care s-a despărţit în martie 2007, şi a mai fost căsătorită pentru o scurtă perioadă (55 de ore) cu prietenul său din copilărie Jason Alexander, după ce au rostit jurămintele în ianuarie 2004, în Las Vegas.

Spears a declarat anul trecut că speră să se căsătorească din nou şi să aibă mai mulţi copii.
"Mi-ar plăcea să am mai mulţi copii (...), poate gemeni şi să mă căsătoresc. Ar fi frumos", a declarat cântăreaţa.

De asemenea, Britney Spears a vorbit despre relaţia sa cu David, despre care a spus că este un bărbat simplu, dar pasional. "Îmi place că este foarte pasional, este amuzant şi sexy şi îl iubesc", a mai declarat Britney Spears.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive.
Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009, notează Mediafax.
În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Britney Jean", al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 şi conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I.
şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod