Brigitte Sfăt, desfigurată de operațiile estetice

Cicatricile operației la buze, pe care și-a făcut-o în Germania, i-au malformat chipul soției lui Ilie Năstase. Medicii au tăiat-o sub ochi și i-au cusut pleoapele.

Brigitte Sfăt a vorbit în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D, despre intervenția chirurgicală pe care a suportat-o și a mărturisit că în 2003 și-a înjectat în buze o substanță periculoasă pentru că era obsedată de Angelina Jolie.

"Eram obsedată de buzele Angelinei Jolie, chiar dacă şi ale mele arătau foarte bine. Mă duceam cu pozele ei la medic. După trei operaţii, am avut ghinionul să îmi injectez o soluţie permanentă. A fost retrasă de pe piaţă peste vreo doi ani, pentru că era periculoasă. Mi-au injectat mult, că aşa am vrut eu. Am vrut şi sus, şi jos. În 24 de ore se întăreşte. Picăturile astea au început să migreze prin faţă, pe la nări şi peste tot. Bioalcamida, aşa ştiu că se numeşte. Ea a rămas. Nu mi-am dat seama, nu am ştiut că aş avea o problemă", a spus Brigitte.

"Nimeni nu mi-a zis că buzele mele arată urât. Am plătit mult sufleteşte. Nu eram fericită că se făcea mișto de mine. Mi se spunea rață, botoasă, în toate felurile. Doi-trei medici m-au palpat. Era foarte greu să le scoată. Erau capsulate. Un medic a încercat să îmi scoată câteva, dar era foarte greu", a adăugat ea.



Brigitte a insistat să se opereze în străinătate, după ce a amânat de mai multe ori intervenția. "Am avut pleoapele cusute ca să nu mi se umfle ochii, pentru că intervenția a avut loc pe sub piele. Și acum trei ani mi-am făcut niște intervenții cu acid hialuronic. Nu știam că mai e în fața mea, că nu s-a retras. A fost nevoie să mi-l scoată", a povestit Brigitte.

Soția lui Ilie Năstase a explicat că procedura a fost complicată, iar firele i-au fost scoase abia săptămâna trecută, la Koln. "Operația a fost complexă și multe tăieturi. Mi-am făcut o repoziționare musculară și mi-am scos tot ce am avut artificial în față. A fost repoziționat fiecare mușchi. Încă sunt umflată. Firele mi-au fost scoase săptămâna trecută, la Koln. Încet-încet, cicatricele vor dispărea. Am o incizie sub ochi pentru că pe acolo s-a lucrat. Fiecare mușchi s-a mutat acolo unde îi este locul", a precizat ea la Kanal D.



"Nu puteam să dorm decât cu faţa în sus. Arătam groaznic, ca un mutant. M-am speriat foarte tare. Mi-am făcut poze în fiecare zi ca să văd cum arată. Am vrut neapărat să scot ceea ce nu era natural în faţa mea", a povestit vedeta.

Fotografiile făcute de Brigitte după operație au fost publicate de site-ul wowbiz.ro.

Vedeta e mulțumită că totul merge bine și că semnele au început să dispară, încetul cu încetul: "Sunt foarte bine acum. Dacă nu făceam această intervenţie, nu eram foarte bine. Eu sunt la patru săptămâni după intervenţie. Mai trebuie să treacă încă vreo două luni ca să arate bine", a declarat ea.

Brigitte a povestit și un episod necunoscut, petrecut cu trei zile înainte de nuntă, când a descoperit un mesaj de la o admiratoare de-a lui Ilie Năstase. Vedeta a spus că şi-a dat seama că de vină pentru scăparea fostului tenismen era chiar ea, aşa că a decis să se reinventeze și să-şi recapete frumuseţea, să se apuce de sport, să mănânce sănătos şi să îşi scoată din corp substanţele pe care şi le-a injectat în urmă cu 11 ani. "După nuntă, sufletul meu era rupt în două. Eu plângeam, deşi toată lumea mă vedea râzând. Îmi era teamă că o să îmi pierd soţul. Am găsit un mesaj cu trei zile înainte de nuntă, era chiar înainte de nuntă şi nu puteam să fac nimic. Cineva îi spunea lui Ilie că îl iubeşte mult de tot. O persoană cu care Ilie a făcut tot ce a putut să mă convingă că nu a avut nimic mai mult decât un flirt telefonic pentru că eu îl neglijasem. Eu îl neglijam şi mă ocupăm de şantier, eram cu muncitorii. Nu ştiu ce aveam de cap şi unde voiam să aud. Aveam o alimentaţie dezechilibrată, mă îngrăşasem, făcusem fundul mare. Am vrut să îi arăt că sunt capabilă, că pot fi independentă. Eram o femeie cu fundul mare, o răţuşcă, nu mai eram femeie. Nu mai aveam pic de feminitate, mă certam cu muncitorii", a spus Brigitte la Kanal D.

Brigitte şi-a dat seama că trebuie să îşi salveze relaţia şi că a venit timpul unor schimbări radicale. "A trebuit să primesc o palmă foarte dureroasă. Atunci, Ilie a murit pentru mine. Îmi doream o persoană dedicată. Am suferit mult. Am fost la biserică. Atunci mi-am dat seama ce trebuie să fac. Că trebuie să redevin femeia perfectă pentru Ilie. Nu ştiu ce aveam în capul meu mic şi prost. Mă abătusem de la cale. Mi-am analizat priorităţile. La nuntă nu am vrut să mă gândesc la asta, dar m-au afectat. Mi-am dat seama de greşelile mele, greşeala era în mine. Am analizat ce nu îi place lui. Am decis să îmi schimb atitudinea, să îmi schimb faţa. Am început transformările. Nu mă aşteptăm să fie lângă mine după operaţie. El mi-a spus atunci că mă iubeşte oricum aş arăta", a mărturisit ea.

 

Foto: Mediafax, wowbiz.ro, Click!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • muri pe 26 Ian 2015, 07:45
    de ce

    Dar oare de ce se "infrumuseteaza"? Ii e teama ca mos Ilie gaseste alta pipita in pat?

    0
    0

  • pollet_a pe 21 Mar 2014, 22:19
    Prost sa fii....cand ai bani, dar sa n-ai noroc, ca nu stii ce sa faci cu ei.

    Aici, chiar se potriveste zicala: "Banii n-aduc fericirea....." Au bani si nu stiu ce sa mai faca cu ei, asa ca....se mai mutileaza si ele, ce sa faca...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod