"Brigada Diverse" instiga la umor la Pro Cinema

Facebook Twitter Comenteaza


La aniversarea a patru ani de existenta, Pro Cinema intra in actiune alaturi de "Brigada Diverse". Gogu, Patraulea si Trandafir intra din nou in belele, iar Capitanul Panait si plutonierul Capsuna sunt mereu pe urmele lor. Vineri, 18 aprilie, "B.D. in actiune" vine la Pro Cinema de la ora 16.15, iar cea mai trasnita brigada de politie, Brigada Diverse, nu face rabat cand vine vorba de respectarea legii.

Cei mai mari actori romani, Toma Caragiu, Dem Radulescu, Puiu Calinescu, Jean Constantin, Stefan Banica si Sebastian Papaiani, sunt impreuna sub bagheta regizorala a lui Mircea Dragan intr-o comedie neaosa, cu replici memorabile si personaje intrate deja in folclor.


Pe 19 aprilie, chiar de ziua Pro Cinema, "B.D. in alerta" va fi difuzat de la ora 16.45, urmand ca "B.D. la munte si la mare" sa vina la Pro Cinema pe 26 aprilie, de la ora 16.45. Fie ca este vorba despre furtul potaii doamnei Rizescu, de "prafuri pentru mama mare" sau de disparitia "icoanei facatoare de minuni", Brigada Diverse este hotarata sa rezolve orice mister.

Dialogurile personajelor starnesc rasul chiar si la aproape 40 de ani de la surprinderea acestora pe pelicula.
Chiar si atunci cand nu vorbesc, personajele sunt expresive, Puiu Calinescu dand adevarate recitaluri de pantomima. Si pentru ca si infractorii trebuie sa se relaxeze, unde o pot face mai bine decat la carciuma, unde "Fane Incurca-Lume" face atmosfera ca in Bucurestiul de altadata. Stefan Banica da savoare unei serii de filme in care prieteniile dintre mari actori ai filmului romanesc trec dincolo de micul ecran si cuceresc inimile telespectatorilor de toate varstele.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod