„Bravo, România!”, de Paște, la Antena 1

În ziua de Paște, de la ora 22.00, telespectatorii Antena 1 au parte de un show cu români adevărați care fac eforturi și se implică trup și suflet pentru a da o mână de ajutor semenilor lor.

În ziua de Paște, de la ora 22.00, telespectatorii Antena 1 au parte de un show cu români adevărați care fac eforturi și se implică trup și suflet pentru a da o mână de ajutor semenilor lor. Alte trei echipe de români inimoși vor urca pe scenă în fața juriului format din Mirabela Dauer, Mihai Petre și Răzvan și Dani, pentru a lupta pentru o cauză nobilă. Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică seara, de la ora 22.00.

Așa se face că duminică, 1 mai, de la ora 22.00, echipa Bărboșilor urcă pe scenă pentru un show cum nu s-a mai văzut la „Bravo, România!”: profesioniști din diverse domenii care se laudă cu un look extrem de actual, vor face spectacol… pe barba lor.

Bărboșii își unesc forțele pentru a susține prin numărul lor de musical o poveste parcă desprinsă din filme: aceea a Gabrielei, o femeie de 39 de ani care a înlocuit dependența de alcool cu sportul, atletismul salvându-i viața și ajutând-o să devină multiplă campioană națională și balcanică a României.

Ce-a de-a doua echipă de români talentați care urcă duminică pe scenă este cea a angajaților Société Générale EBS. IT-iști, analiști financiari, specialiști în HR, toți se ridică de la birouri pentru a îmbrăca haine de scenă și își depășesc limitele pentru a susține o cauză nobilă: aceea de a o ajuta pe Daniela, care suferă de boala Parkinsosn și luptă să își crească cele doua fetițe, una olimpică la matematică și cealaltă gimnastă.

Aceste două echipe vor concura în prima zi de Paște la Antena 1 cu angajații unui department de documentare PPT, care sunt la fel de deciși să arate că pot fi artiști preț de câteva minute.

După îndelungi ore de repetiții după programul zilnic, după ore de antrenament, aceștia sunt gata să intre pe scenă cu un singur gând în inimi: de a-l ajuta pe unul dintre colegii lor care are o situație mai mult decât modestă. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod