Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret?

Presa britanică a publicat zvonuri conform cărora Brad Pitt şi Angelina Jolie, unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood, s-ar fi căsătorit de Crăciun în insulele Turks şi Caicos din Caraibe, în cadrul unei ceremonii private, după ce şi-au anunţat logodna în aprilie 2012.

Potrivit unor surse, evenimentul privat ar fi avut loc chiar în ziua de Crăciun, în timpul vacanţei din Caraibe pe care cele două vedete au petrecut-o pe proprietatea privată a designerului Donna Karan, din insulele Turks şi Caicos, scrie cotidianul The Telegraph, citat de Daily Mail.

Angelina Jolie, în vârstă de 37 de ani, şi Brad Pitt, de 49 de ani, se aflau în complexul de lux Parrot Cay, împreună cu cei şase copii, cu părinţii actorului şi cu fratele şi sora acestuia.

"Sanctuarul", un ansamblu de trei vile izolate, trei pavilioane în aer liber şi patru piscine, a fost construit de Donna Karan sub forma unui "cocon de linişte" pentru familia ei, după moartea soţului Stephan Weiss, în 2001.



Un locuitor al zonei le spusese anterior jurnaliştilor că perechea ar fi angajat 12 bone care să aibă grijă de copiii lor în timpul vacanţei de Crăciun din Caraibe.


Planurile de nuntă ale celebrului cuplu au stârnit speculaţii încă de când cei doi şi-au făcut publică logodna, în aprilie 2012, cele mai recente zvonuri despre locul ales de Pitt şi Jolie pentru ceremonie oprindu-se asupra Greciei, notează agenția Mediafax.

în luna aprilie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au confirmat că s-au logodit şi că urmează să se căsătorească în curând, spre încântarea numeroşilor fani ai celor doi artişti americani.



Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici - Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.



Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod