Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino și Luke Perry, într-o combinație marca Tarantino: Trailerul filmului „Once Upon a Time in Hollywood” - VIDEO

Trailerul oficial al filmului „Once Upon a Time in Hollywood”, al nouălea realizat de Quentin Tarantino, a fost lansat miercuri.

Acţiunea filmului scris şi regizat de Quentin Tarantino are loc la finalul anilor 1960. Di Caprio îl interpretează pe Rick Dalton, un actor al cărui succes e de domeniul trecutului (DiCaprio), care joacă într-un serial western, în timp ce Pitt îl portretizează pe Cliff Booth, prietenul apropiat al lui Dalton şi dublura acestuia în cascadorii, amândoi încercând să reuşească la Hollywood în anii marcați de crimele lui Charles Manson.

Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate - starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.

Din distribuţie mai fac parte Al Pacino, Bruce Dern, care l-a înlocuit pe Burt Reynolds (decedat în septembrie 2018), fostul star din serialul "Beverly Hills, 90210" Luke Perry, decedat recent în urma unui atac cerebral, Damian Lewis, Dakota Fanning şi Kurt Russell.

Al Pacino îl va interpreta pe agentul lui Dalton, în timp ce Margot Robbie va fi vecina lui Dalton, actriţa Sharon Tate.

Trailerul filmului a fost lansat miercuri, anunță cotidianul britanic The Guardian.

Acţiunea filmului, care nu este o biografie a criminalului în serie Charles Manson, potrivit lui Tarantino, se situează în anul 1969, surse declarând pentru presa de profil că lungmetrajul va surprinde atmosfera acelor timpuri tumultuoase.

Regizorul a declarat că acțiunea se desfășoară în "Los Angeles-ul anului 1969, în culmea epocii hippie a Hollywood-ului" și că rolul lui Charles Manson va fi jucat de actorul australian Damon Herriman, în vârstă de 48 de ani, relatează Daily Mail.

"Once Upon a Time in Hollywood", cel de-al nouălea film semnat de Tarantino, va fi lansat pe 9 august 2019, data la care se împlinesc 50 de ani de când adepții lui Manson au comis crimele din LaBianca.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod