Brad Pitt l-a angajat pe Jamie Oliver


Actorul l-a angajat pe Jamie, care îi este şi un bun prieten, să pregătească cina de Crăciun pentru familia sa.

Actorul l-a angajat pe Jamie, care îi este şi un bun prieten, să pregătească cina de Crăciun pentru familia sa.

Deşi Jamie Oliver a încercat de multe ori să îl înveţe pe Brad Pitt să gătească, starul hollywoodian a renunţat la ideea de a deveni un bun bucătar şi l-a invitat pe maestrul britanic la reşedinţa sa din Londra, de Crăciun, pentru a găti pentru el, logodnica sa Angelina Jolie şi cei şase copii ai cuplului, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

"Jamie s-a împrietenit cu Brad de când acesta era căsătorit cu Jennifer Aniston, iar Angelina îl simpatizează şi ea. Jamie va merge la reşedinţa pe care cuplul a închiriat-o în comitatul Surrey, pentru a-i ajuta să pregătească cina de Crăciun. Brad i-a cerut acest lucru lui Jamie, după ce îl implorase anul trecut să îl înveţe să gătească. Jamie a încercat să-l înveţe, dar el nu e deloc talentat în bucătărie", a spus o sursă pentru tabloidul The Sun.

Deşi Brad Pitt nu se pricepe la gătit, presa internaţională a aflat de curând că starul american este obsedat de curăţenie.

"Brad a fost întotdeauna un tată atent, dar, recent, el a devenit şi mai «gospodar». Cuplul are multe persoane care îi ajută în casă, dar Brad a început să spele şi să calce singur rufele.

Îşi face de lucru prin casă în timp ce Angie este plecată, iar acest lucru îl ajută să aibă o ocupaţie. Îi place mult să se ocupe de chestiuni gospodăreşti, înainte să le ceară copiilor să îl ajute să pregătească cina, iar ei adoră acest lucru. S-a transformat în Mister Muscolo şi face curat peste tot. Se duce şi la magazinul local şi la curăţătoria de haine din Camberley", a spus o sursă.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe, notează Mediafax.
În 2002, el a deschis restaurantul Fifteen în Londra şi fundaţia de caritate asociată, The Fifteen Foundation, care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni bucătari-şef.

În momentul de faţă, mai sunt încă trei restaurante Fifteen în lume, la Cornwall, Amsterdam şi Melbourne, de curând Jamie deschizând şi un lanţ de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc Jamie's Italian.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod