Brad Pitt, învoit de Angelina Jolie ca să bea cu prietenii

Actorul a primit învoire de la Angelina Jolie pentru o săptămână de petreceri bahice în Europa alături de prietenii săi, organizate pentru a-l ajuta pe celebrul actor hollywoodian să îşi revină după ultimele luni care au fost deosebit de stresante pentru el.
Starul în vârstă de 49 de ani a trecut printr-o perioadă extrem de stresantă în ultimele luni, cauzată de operaţia de dublă mastectomie suferită de Angelina Jolie în februarie şi de obligaţiile sale contractuale ocazionate de turneul mondial de promovare a celui mai recent film al său, thrillerul SF "World War Z". Angelina Jolie a înţeles situaţia stresantă prin care a trecut partenerul ei de viaţă şi i-a permis lui Brad Pitt să plece într-o vacanţă de o săptămână în Europa alături de prietenii săi, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Brad a ales să organizeze o vacanţă bahică în Franţa şi Italia, după ce Angelina i-a spus că are nevoie să ia o pauză", a declarat o sursă citată de tabloidul britanic The Sun.

"Ea i-a spus că poate să se relaxeze după aceste ultime luni stresante şi i-a recomandat să plece cu prietenii săi într-o vacanţă bahică de o săptămână pentru a elimina acel stres", a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit presei internaţionale, starul american a petrecut câteva zile în vila din sudul Franţei deţinută de cofondatorul companiei Microsoft Paul Allen, unde a participat la câteva petreceri udate cu mult alcool, la care au mai fost prezenţi Bono şi Larry Mullen, doi dintre membrii trupei irlandeze U2.

Brad Pitt a organizat apoi alte câteva petreceri în vila pe care bunul său prieten George Clooney o deţine pe malul Lacului Como în Italia, în timp ce acesta turna un nou film în Marea Britanie.

Această vacanţă de o săptămână ar putea fi, potrivit editorilor site-ului contactmusic.com, ultimul "strigăt de libertate" pentru Brad Pitt înainte de a se căsători cu Angelina Jolie, în acest an.

Presa internaţională afirmă de mai multă vreme că cei doi actori americani se vor căsători în vara acestui an, printr-o ceremonie care va fi organizată pe proprietatea pe care cuplul o deţine în sudul Franţei, Château Miraval, relatează Mediafax.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod