Brad Pitt cântă "Dragostea din tei" în Happy Feet 2 3D?

de Ileana Voicu Ghinea, 9 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Brad Pitt cântă
Piesa care i-a transformat în artişti internaţionali pe cei trei tineri din O Zone, "Dragostea din Tei", se poate auzi în pelicula "Happy Feet 2 3D: Mumble", cântată de toată distrubuţia, din care fac parte actori precum Matt Damon, Robin Williams, Sofia Vergara, Hank Azaria, Pink sau Brad Pitt.

Cum unele dintre cele mai amuzante personaje ale filmului sunt nedespărţitele crustacee interpretate de Brad Pitt şi Matt Damon, tot lor le revine sarcina unei intervenţii extrem de amuzante pe finalul hitului românesc "Dragostea din tei".


Dacă Matt Damon ştie să cânte, Brad Pitt susţinea clar şi de la bun început că el nu poate. Mai mult, Brad Pitt a declarat: "Aici nu încape jenă, aşa că o să încerc să fac ce pot". Rezultatul a fost remarcabil. În filmul ăsta, Brad Pitt cântă şi nu orice, chiar "Dragostea din tei".

În ceea ce-l priveşte pe Matt Damon, actorul a declarat că nici nu apucase să deschidă scenariul filmului "Happy Feet 2 3D: Mumble" dansează din nou, când fiica lui i-a spus "Tată, o să faci filmul ăsta!" şi el a realizat că nu are de ales.

Partea a doua a animaţiei premiată cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore  - Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams).


Mumble şi Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearcă neîncetat să-şi găsească abilităţile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă, pericole negândite ameninţă specia lor şi toţi trebuie să se unească şi să danseze pentru a se salva.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod