Botezatu spune că a făcut o glumă

Designerul a declarat că în emisiunea "Te pui cu blondele" de la Antena 1 a făcut "o glumă pentru a crea divertisment şi rating", atunci când a sugerat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, acest fapt neîntâmplându-se niciodată în realitate.
Designerul a declarat că în emisiunea "Te pui cu blondele" de la Antena 1 a făcut "o glumă pentru a crea divertisment şi rating", atunci când a sugerat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, acest fapt neîntâmplându-se niciodată în realitate.

Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) a sesizat, joi, Ministerul Public, Direcţia Generală de Protecţie a Copilului şi Consiliul Naţional al Audivizualului în legătură cu afirmaţii făcute de Cătălin Botezatu în emisiunea "Te pui cu blondele" de la Antena 1, considerând că au fost promovate comportamente care contravin legii, şi anume sexul cu o minoră. "În cadrul emisiunii mai sus amintite, domnul Cătălin Botezatu a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, agenţiei Mediafax de FONPC.

Contactat de Mediafax, Cătălin Botezatu a spus că este "hilar" ce se întâmplă.
"A fost o glumă. Cei care s-au sesizat (FONPC, n.r.) chiar nu s-au uitat şi la natura emisiunii? Este un show de divertisment. Cum aş putea să mă acuz singur? Se vede că este o glumă, că e un show de divertisment. Este o glumă pentru a aduce rating într-o emisiune de divertisment. Este făcută cu foarte mare atenţie, nu jigneşte pe nimeni, nu face aluzie la cineva anume, nu există acea persoană. Este o glumă, ridicată la plasă de moderator", a spus Cătălin Botezatu.

El a precizat că este om de televiziune şi ştie ce trebuie făcut pentru divertisment. "Trebuie creat acest show, dar asta nu înseamnă că tot ce zboară se mănâncă. Până la a acuza pe cineva... Am spus eu vreun nume? A fost o glumă pentru a crea divertisment şi rating, nici prin craca minţii nu mi-ar fi trecut că cineva ar putea să o ia în serios", a spus Botezatu.
"Mă bucur că orice spun eu devine ştire naţională, când ţara asta nu are ce mânca şi ce bea, dar totuşi, nici chiar aşa"
, a mai spus Cătălin Botezatu.

Totodată, Botezatu şi-a arătat disponibilitatea de a discuta cu cei care s-au sesizat cu privire la afirmaţiile făcute de el în emisiunea "Te pui cu blondele". "Dacă vor detalii, discutăm cu mare drag", a mai spus Botezatu.

În ediţia de miercuri seară a emisiunii "Te pui cu blondele", la un moment dat, Cătălin Botezatu a fost întrebat de o blondă "Care a fost cea mai mică femeie cu care ai făcut sex?", moderatorul Dan Negru întrebând-o, râzând, dacă se referă la vârsta sau la înălţimea respectivei femei. Părând uimit, Cătălin Botezatu a afirmat "Dar nu pot să răspund la întrebarea asta, cum să fac aşa ceva?!", în timp ce Dan Negru a insistat râzând: "S-a prescris!".

Ulterior Botezatu a spus: "Oare câţi ani o avea acuma? Băi, eşti nebun? Cum să spun aşa ceva?", după care Dan Negru a insistat: "S-a prescris, s-a întâmplat în 19...
87 şi avea 12? 13?.."
.

"Aproape 14 ani. Dar, pe cuvânt, jur că n-arăta de 14 ani. Vrei să-ţi spun povestea adevărată? M-am întâlnit cu ea, s-a întâmplat aşa, după care mi-a spus «Vii mâine să mă iei de la şcoală?». Şi eu zic: «Da, unde? La ASE?» Şi-mi dă o adresă. Şi caut adresa, era pe undeva prin spatele blocurilor Obor şi zic «Băi, aici nu e nicio facultate», mă duc şi era şcoală gene...rală", a spus Botezatu.

"Am zis «OK», am luat-o de la şcoală, toate colegele erau «Aaa, Bote, Bote», eu nu ştiam cum să plec mai repede, aveam pe vremea aia o maşină fiţoasă, acum nu mai îmi place, şi îmi zice «Putem să mergem la mine acasă? Vrea să te cunoască mama». Ştii cum era maică-sa?... După care, mi-am dat seama că asta mică e prea mică şi am mai stat cu maică-sa", a mai spus Cătălin Botezatu.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Onyxya pe 21 Apr 2012, 10:30
    Gluma?

    Sper s-o gaseasca pe copila aia de 14 si sa plateasca pentru fapta lipsita de bun-simt! Mai mare rusinea!...om in toata firea nu-si gaseste partenere mature ca si el, ci copile....

    0
    0

  • pollet_a pe 20 Apr 2012, 23:29
    Nu cred ca a fost o gluma.

    Alta gluma nu-i venea in cap? Si ce multe amanunte a dat, astea tot asa...repede, le-a ticluit? Eu il cred in stare, cine stie cate naroade nu i-au cazut in plasa, mai ales ca fetele din ziua de azi, daca mai au si ceva bani.....se tuneaza, se pocesc, de nici mama lor nu le mai recunoaste.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod