Botezatu furat de pe Autostrada Soarelui

De la 1 mai pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 40, la o inaltime de 10 metri, este o reclama la o clinica exclusivista de implant de par care il are ca imagine pe Catalin Botezatu.
Afisul publicitar are 8 metri lungime. In urma cu cateva noptia reclama a disparut pur si simplu, fara sa fie furtuna sau  vant ca afisul, bine ancorat de altfel, sa poate sa fie desprins. Firma de publicitate care il are in administrare a declarat ca "era imposibil sa zboare de acolo pur si simplu, e foarte bine prins, nu ni s-a intamplat niciodata asa ceva, a disparut pur si simplu intr-o noapte, cu siguranta a fost furat. De regula se fac teste ca aceste reclame sa reziste la intensitati ridicate ale vantului.
In plus nu a fost vant deloc in ultima perioada in regiunea respectva pentru ca avem mai multe panouri, si sunt bine la locul lor. Cu siguranta cineva a furat ambele afise, fata verso".

Catalin Botezatu a fost amuzat de acest incident: "Nu stiu ce poti sa faci cu un afis atat de mare cu mine, chiar ar fi curios sa aflu cine si pentru ce l-a luat, plus ca e sport extrem sa te urci acolo sus pe stalpul acela care are cam 10-12 metri inaltime. Dar cum cartea mea biografica a fost declarata de cei de la Diverta cea mai furata carte a anului 2012 din librarii, nu ma mai mira nimic.
Acum e la locului lui, s-a printat altul, sa speram ca ramane acolo unde ii e locul
", a declarat designer-ul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod