Bonjour "La Jupanita Rumena"

13 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Bonjour
Mon cher, ai auzit ce vorbeste lumea? Cica dincolo de boulevard este o pitarie de mai mare dragu’. Sa-ti creasca inima nu alta, zice varul Papadopolinei, care stie tot ce se intampla prin urbe.

Si mai zice ca au acolo paine rumena si pufoasa, proaspat scoasa din cuptor, al carei miros te imbie de departe sa rupi macar un coltuc. Doamne, ce zapacita-s! Mai ca uitam sa-ti spun, Brutariei de care-ti vorbesc, ii zice "La Jupanita Rumena" si se afla in Sos Stefan cel Mare nr. 234 , dar si pe strada Covasna nr.3.

Iti place cum suna? Speram ca da.
Si te invitam sa treci pragul brutariei“ La Jupanita Rumena” ca sa iti incanti gusturile. Au in rafturi cate si mai cate: paine ardeleneasca cu cartofi, paine cu masline, si cu multicereale, paine neagra, sau baghete ca la Paris  , mon cher, placintele si prajiturele una si una. Sa iti creasca sufletul, nu alta.

Vrei mai multe detalii despre locul de poveste? Voila: "La jupanita rumena" este un nou brand lansat pe piata de panificatie din Romania, care vrea sa recreeze Bucurestiul de altadata , atat prin gust si savoare ,dar si prin atmosmera .
Bucurestiul cosmopolit al lui Caragiale. Atmosfera din interiorul magazinelor rememoreaza perioada interbelica a Bucurestiului atat prin stil, produse, dar si prin serviciile cu suflet oferite clientilor.
In locatiile "La Jupanita Rumena", gasesti 4 categorii de produse: brutarie, patiserie, cofetarie, petit restauration. Mai exact cel putin 100 de sortimente de paine, patiserie, cofetarie ,dar si peutit restauration.

Preturile? Pentru ca siguri te intrebi cum sunt ele, incep de la 0.7 lei (franzela) si ajung la 40 de lei kg/ tort.
Te-am convins, asa-i? Si daca tot nu am facut-o, ei bine afla ca produsele "La Jupanita Rumena" pot fi recomandate si de catre lantul de restaurante La mama, unde se servesc o parte din painicile sale déjà renumite.

"La Jupanita Rumena" are mari planuri de viitor. In 2011, vrea sa deschida inca 10 locatii noi pentru ca tu sa poti sa te bucuri de paine gustoasa si calda, dar si de multe dulciuri senzationale.

Daca vrei sa savurezi din nou gusturile de pe vremuri ale painii de casa, daca vrei sa gusti un strudel plin cu mere si scortisoara, un tiramisu de-ti lasa gura apa sau un café chocolat pentru care sigur ai sa revii, atunci mergi negresit mon cher "La Jupanita Rumena".
Grabeste-te, ca te asteapta Jupanitele...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod