Bodo

Bodo a suferit un infarct: Cum se simte acum solistul de la Proconsul

Analizele au confirmat că Bodo a suferit un atac de cord. Colegul de trupă Dragoş Dincă a vorbit despre starea lui sănătate.

"M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările.

Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum", a declarat Bodo.

Artistul a spus că nu și-a dat seama că este vorba despre un infarct, primul simptom fiind senzația unui reflux gastric. "Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital", a explicat el.

Dincă a confirmat că Bogdan Marin a avut o formă uşoară de infarct, însă artistul nu şi-a dat seama.

Acesta a făcut mai multe analize şi este bine acum, aşteaptând să-şi reia concertele cât mai curând.

"Bodo nu s-a simţit prea bine, crezând că e de la gastrită şi s-a dus ieri la spital pentru a face mai multe analize, abia apoi a descoperit că de fapt, a avut un infarct pe care l-a dus pe picioare. A urmat apoi o procedură medicala numită coronarografie, iar astăzi dimineaţă, Bodo a plecat acasă fiindcă se simte foarte bine"
, a declarat Dragoş Dincă pentru Mediafax.

Dragoş spune că Bodo este nevoit acum să renunțe la fumat.
Din fericire, într-un interval de două-trei săptămâni acesta îşi va relua activitatea de artist şi vor susţine mai multe concerte.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod