Bobby Păunescu şi Alice Peneacă au donat darul de nuntă

Bobby şi Alice au dansat până în zori la nunta lor


La nuntă a fost prezentă şi Maria Marinescu, fostă iubită a afaceristului. Cei doi s-au cunoscut când Maria avea 12 ani, iar Bobby, 16. După patru ani de prietenie, relaţia lor s-a transformat într-o iubire care a durat nouă ani. După despărţirea lor, Bobby a avut o relaţie cu Monica Bârlădeanu, însă au rămas buni prieteni, scrie Click!.

Alice şi Bobby au ales pentru acest eveniment un meniu sofisticat, din care nu au lipsit însă sărmăluţele.

Surprinzător, acestea au fost savurate abia spre dimineaţă, după ce invitaţii se îndulciseră şi cu tortul miresei, relatează Libertatea. Petrecăreţii au mai avut la dispoziţie somon şi vinete, rulou de carne, peşte cu asparagus şi vită cu piure de trufe. De asemenea, la intrare, toţi cei prezenţi aveau la bar o mulţime de băuturi fine, scrie ziarul citat.

Evenimentul a fost întreţinut de o formaţie de jazz aleasă de cei doi miri, care a interpretat şi multă muzică românească.
După miezul nopţii, Alice şi Bobby au urcat şi ei pe scenă şi au cântat desculţi.

Mirii au primit o mulţime de cadouri şi buchete imense de flori, dar şi bani în plic. La sugestia celor doi, banii au fost însă introduşi de invitaţi într-o cutie, pe care era scris numele unei fundaţii pentru copii, relatează Libertatea.

 

Foto: Click!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod