Bobby Brown, invitat oficial la funeralii

Familia lui Whitney Houston a trecut peste disputele cu fostul soţ al vedetei şi l-a chemat la înmormântare.
Familia lui Whitney Houston a trecut peste disputele cu fostul soţ al vedetei şi l-a chemat la înmormântare.

Surse din cadrul familiei Houston au declarat pentru site-ul tmz.com că Bobby Brown a fost invitat să asiste sâmbătă la înmormântarea fostei sale soţii, în Newark, New Jersey. “În ultimul moment, familia a înţeles că funeraliile ar decurge în linişte dacă şi el ar fi acolo... chiar dacă unii membri ai familiei au fost împotrivă”, a spus o sursă citată de TMZ.

Tabloidul online a anunţat ieri că mai mulţi membri ai familiei Houston s-au opus vehement invitării lui Bobby Brown la înmormântare, acuzându-l pentru sfârşitul tragic al artistei.
Potrivit unor surse din anturajul cântăreţului, acesta era mâhnit că nu este primit la funeralii şi pentru că a fost ţinut la distanţă de fiica sa, Bobbi Kristina, în vârstă de 18 ani.

Convins că nu va fi primit să-şi ia adio de la Whitney, Bobby Brown a acceptat să susţină un recital la Indian Casino, în Connecticut, la câteva ore după înmormântare. Potrivit TMZ, el va pleca imediat după ceremonia funerară cu un avion privat, pentru a cânta în cazinoul din Connecticut.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GEO pe 17 Feb 2012, 22:45
    NU PIERDE OCAZIA

    Google, Facebook si Yahoo castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi. Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare Wazzub va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Daca veti invita si alte persoane castigul dvs. va spori pe masura. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Nu pierde aceasta ocazie! Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere : signup.wazzub.info/?lrRef=ee8e81e1

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod