Bobby Brown, arestat pentru conducere în stare de ebrietate

Cântăreţul american a fost arestat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, miercuri, la Los Angeles.

Artistul american, care a făcut un tratament de dezintoxicare în luna august, a fost arestat după ce a fost tras pe dreapta de poliţia californiană, pe o stradă din Studio City, o suburbie a oraşului Los Angeles, relatează CNN. Aceasta este cea de-a doua arestare a muzicianului, în 2012, pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului, informează revista People, citată de agenţia Mediafax.

Bobby Brown, în vârstă de 43 de ani, a fost transportat la o secţie de poliţie din apropiere şi a fost apoi eliberat pe cauţiune.

În luna martie, Brown a fost arestat din acelaşi motiv, în San Fernando Valley.

Muzicianul american s-a căsătorit în luna iunie cu Alicia Etheredge, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată în Hawaii.

Internarea cântăreţului într-o clinică de dezintoxicare pe timpul verii a făcut parte dintr-o înţelegere încheiată de artist cu autorităţile californiene, în urma arestării sale din luna martie, notează Mediafax.

Bobby Brown a fost căsătorit timp de 15 ani cu Whitney Houston, însă relaţia lor a fost marcată de numeroase dispute domestice şi abuzuri.

Divorţul lor a fost pronunţat în 2007, iar Whitney Houston - care a decedat în februarie anul acesta - a câştigat atunci custodia fiicei lor, Bobbi Kristina.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod