Bobbi Kristina Brown lua Xanax în mod abuziv şi se gândea la sinucidere

Fiica lui Whitney Houston şi a rapperului Bobby Brown, "era drogată cu Xanax, un medicament pe care l-a luat în mod abuziv în ultimii ani, şi avea gânduri suicidare", a dezvăluit unul dintre foştii ei iubiţi într-un interviu acordat pentru Daily Mail.

Bobbi Kristina Brown tocmai se certase cu iubitul ei, Nick Gordon, şi luase probabil Xanax - un medicament prescris contra depresiei - atunci când a fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a reşedinţei sale din Roswell, un oraş din statul american Georgia, pe 31 ianuarie.

Tânăra în vârstă de 21 de ani se află în continuare în comă indusă într-un spital din Atlanta.

Fostul ei iubit Zach Jafarzedeh, cu care Bobbi Kristina a rămas în relaţii amicale după încheierea relaţiei lor, crede că tânăra ar fi adormit în cadă. Însă el nu exclude posibilitatea ca fosta lui iubită să fi încercat să se sinucidă, prin prisma similarităţilor îngrijorătoare cu felul în care a murit mama ei, Whitney Houston, în 2012.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru tabloidul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax, Zach Jafarzedeh - care este prima persoană din cercul de prieteni apropiaţi ai tinerei ce acordă un interviu despre această tragedie - oferă o serie de detalii insolite despre relaţia turbulentă pe care Bobbi Kristina o avea cu Nick Gordon.

De asemenea, el mai spune că Bobbi Kristina abuza de Xanax încă de la vârsta de 16 ani.

Zach, în vârstă de 24 de ani, spune că Bobbi Kristina lua acest medicament în fiecare dimineaţă şi, adeseori, în doze mai mari decât cele care îi erau prescrise.

De asemenea, el mai spune că relaţia cu Nick Gordon, în vârstă de 25 de ani, se degradase destul de mult în ultimele luni, iar Bobbi Kristina era extrem de supărată din acest motiv. "Ştiu că s-au certat cu câteva zile înainte de tragedie şi ea era cu adevărat deprimată din această cauză şi a luat probabil câteva pastile de Xanax, a făcut baie şi a adormit în cadă. Cred că a luat mai multe pastile de Xanax decât i-au fost prescrise. Dacă iei două sau trei, adormi imediat şi nu-ţi mai aminteşti nimic. Indiferent cine eşti, te doboară, iar dacă amesteci Xanax cu alcool obţii o combinaţie letală.
Unele aspecte mă fac să cred că ar putea fi o sinucidere, nu doar o simplă greşeală. Un fel de gest simbolic: «Aşa a murit mama mea şi tot aşa vreau să mă sinucid şi eu». E înfiorător cât de similară este situaţia. Mi-a dat fiori pe spate şi mi s-a făcut rău când am auzit ce s-a întâmplat"
, a declarat fostul iubit al lui Bobbi Kristina.

Xanax este un medicament contra anxietăţii, care îi ajută pe pacienţi să se calmeze şi previne atacurile de panică. A fost una dintre substanţele descoperite în trupul neînsufleţit al cântăreţei Whitney Houston, găsită decedată în cada camerei sale de la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles pe 11 februarie 2012, cu o zi înainte de gala premiilor Grammy din acel an, notează Mediafax.

În 2011, Bobbi Kristina a fost fotografiată în timp ce priza cocaină, dar Zach Jafarzedeh spune că tânăra renunţase la acel drog şi, în mare parte, îşi îndreptase comportamentul după moartea mamei sale.

"A consumat droguri înainte ca mama ei să moară.
Era mai rebelă pe atunci. Însă a văzut ce i s-a întâmplat mamei sale şi a vrut să înveţe din acel lucru. Fuma ţigări, dar nu îi plăcea să fumeze marijuana. Nu îi plăcea cum acest drog o făcea să se simtă. Cocaina a reprezentat doar o mică fază din viaţa ei. Principalele droguri pentru ea erau alcoolul, Xanaxul şi ţigaretele"
, a spus Zach.

În ciuda afirmațiilor sale, poliţia a descoperit droguri în apartamentul tinerei, care a fost percheziţionat în ziua de după tragedie. Deşi nu a formulat nicio acuzaţie oficială împotriva nimănui pentru moment, poliţia americană tratează cazul ca pe o investigaţie criminalistică.

Cu toate acestea, Zach nu este de părere că Nick Gordon ar fi capabil de crimă. "Nu cred că a bătut-o şi a aruncat-o apoi în cadă.
E stupid. De ce să o fi pus într-o cadă, când ştii foarte bine că mama ei a murit în cadă?"
, a adăugat Zach.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod