Bob Dylan a cantat aseara la Bucuresti pentru 10.000 de fani

3 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Bob Dylan a cantat aseara la Bucuresti pentru 10.000 de fani
Bob Dylan a cantat aseara pentru prima data in Romania, oferind un spectacol memorabil celor peste 10.000 de fani aflati in complexul Zone Arena din Bucuresti.

Artistul a urcat pe scena in aplauzele fanilor, care au ascultat si fredonat alaturi de artist piese ce au marcat mai mult de patru decenii de muzica si generatii intregi de fani.

Recunoscut pentru inclinatia sa fata de improvizatie, artistul si-a incantat audienta cu o serie de reorchestratii ale unor piese celebre precum: "Just Like a Woman", "Ballad of a Thin Man", "Highway 61 Revisited" sau "Memphis Blues", oferind publicului o experienta memorabila.


Dupa un program de doua ore, aplauzele miilor de spectatori l-au convins pe Bob Dylan sa revina pe scena pentru doua biss-uri, acesta pastrand pentru sfarsitul reprezentatiei sale si unul dintre cele mai iubite hituri: "Like a Rolling Stone". Dupa ce si-a prezentat echipa de muzicieni, Bob Dylan a multumit publicului, marturisind ulterior echipei sale ca a fost extrem de incantat de reactiile spectatorilor romani.





Sursa foto si video: metalhead.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod