Blue Noise cântă la Jazz Book, în inima boemă a orașului, cartierul Cotroceni

Sâmbătă, pe 19 septembrie la ora 21.00, band-ul a cappella Blue Noise, va încânta auzul publicului cu sunete de jazz, blues, beat box într-un show complet, vibrant, fara niciun acompaniament instrumental, in cadrul concertului ce are loc la Jazz Book, în inima boemă a Bucureștiului, cartierul Cotroceni.

Publicul aflat în căutarea unei seri de muzică bună, care îl poartă pe culmile unui “zgomot” inedit, sau care își dorește o ieșire alături de prieteni în care să fie surprins, poate participa la un concert informal, cu note excepționale, susținut de cei 6 membri Blue Noise și care garantează o experiență memorabilă.
Într-o atmosferă relaxantă, alături de un pahar de vin de calitate, Blue Noise va purta spectatorii prin muzică, iar aceștia se vor bucura de ritmul trepidant 100% vocal al formaţiei ai cărei membri însumează cea mai relevanta experiență în muzica a cappella din România.

Premianţi ai multor concursuri muzicale instrumentale, vocale, de jazz şi cu foarte multe colaborări cu artişti cunoscuţi din ţară, dar şi din străinătate, membrii trupei Blue Noise vă propun la Sala Radio un recital cu piese din repertoriul internaţional (câteva dintre ele interpretate chiar în aranjamentul propriu).

Veţi asculta Chanson D`Amour (The Ra- Da- Da- Da- Da Song), When You Wish upon a Star, Seaside Rendezvous, Under Pressure, Prime Time Blues, Pass me the Jazz, Le Grand Tango, La Vie en Rose sau Love Won`t Run Away.

În trupa Blue Noise, Veronica Prodan este soprană, Elena Moroşanu – mezzosoprană, Ana-Cristina Leonte – alto, Mihail Grigore – tenor, Bogdan Tudor – bas, percuţii, Denis Bolborea – beatbox, looping and live fx. Ana–Cristina este cunoscută din trupa Javra şi cvintetul de jazz care îi poartă numele; Elena Moroşanu s-a făcut remarcată cu proiectele personale sub numele Helen şi este songwriter pentru Hahaha Production.

Mihail Grigore este violoncelist masterand la Academia de Muzică din Bucureşti. Denis Bolborea e cunoscut în primul rând drept coregraf din zona contemporană. Tânăr şi foarte activ, cu reale aptitudini muzicale, a participat la emisiuni tv muzicale. Fost component al Corului Madrigal, Bogdan Tudor a fost membru al trupei The 50’s, care cânta alături de Ştefan Bănică. Veronica Prodan este cea mai tânără membră Blue Noise, studiază pedagogia la Universitatea de Muzică din București și cântă încă din copilărie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod