Black a murit. Artistul avea programat un concert la Bucureşti anul acesta

Colin Vearncombe, cunoscut drept Black, a fost implicat pe 11 ianuarie într-un accident de maşină, însă ieri a încetat din viaţă.

În vârstă de doar 53 de ani, artistul avea să susţină un concert şi în România anul acesta, pe 4 martie. Din păcate, în urma accidentului acesta a fost plasat în comă indusă, starea lui fiind gravă încă de la început.

German Quality Entertainment (GQE) a respectat dorinta familiei Vearncombe si nu a facut publica vestea trista pe care a primit-o ieri dupa-amiaza din partea managementului BLACK.

Astazi, 27 ianuarie, German Quality Entertainment transmite sincere condoleante familiei si apropiatilor artisului britanic Black aka Colin Vearncombe.

Este o pierdere dureroasa pentru intreaga industie muzicala, o bijuterie extrem de valoroasa, ce nu a fost apreciata la adevarata valoare. Acum a plecat subit si a ramas un mare gol... Odihneste-te in pace, Colin!

Ne-am dorit extrem de mult sa-l aducem pe Black in Romania. A fost foarte greu sa-l convingem, dar am reusit. L-am anuntat pe 28 mai anul trecut. O problema ce nu avea rezolvare imediata in viata lui Colin ne-a determinat sa reprogramam concertul pe 28 noiembrie, asa cum si-a dorit artistul.
Intr-un final, totul a fost aranjat, insa... publicul roman nu a fost foarte receptiv la acest eveniment, nu s-au cumparat bilete, si Colin ne-a rugat sa-i gasim o locatie mai mai intima. Cu aceasta ocazie ar fi fost mult mai aproape de public. Iata ca... n-a mai ajuns la evenimentul din 4 martie si... ne-a lovit tare, emotional vorbind. Muzica lui este cu adevarat una de suflet, unul albastru, ce-i drept. Totusi, nu avea cum sa nu-ti placa. Ne doream foarte tare sa-l cunoastem in persoana. Un om foarte talentat, scria, picta, compunea, un personaj discret si sufletist...
Ne pare extrem de rau. Sa-i ascultam muzica, sa-i citim cartile si sa-i admiram picturile, este o invitatie!

Concertul urma sa se desfasoare pe data de 4 martie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22.30.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod