Billboard Music Awards 2012: marii câştigători - FOTO

Adele şi grupul LMFAO sunt marii câştigători ai galei Billboard Music Awards 2012, marcată în acest an de evoluţii pline de energie ale artiştilor premiaţi, dar şi de tributuri emoţionante aduse unor staruri decedate recent, informează Mediafax.
Adele şi grupul LMFAO sunt marii câştigători ai galei Billboard Music Awards 2012, marcată în acest an de evoluţii pline de energie ale artiştilor premiaţi, dar şi de tributuri emoţionante aduse unor staruri decedate recent, informează Mediafax.

Cântăreaţa britanică Adele a fost recompensată cu 12 trofee - din cele 18 nominalizări primite - graţie albumului ei intitulat "21". Artista britanică, care nu a fost prezentă la gala organizată duminică, la Las Vegas, s-a impus inclusiv la categoriile "cel mai bun artist", "cea mai bună cântăreaţă" şi "cel mai bun album".

Grupul american LMFAO, duoul unchi-nepot alcătuit din Redfoo şi SkyBlu, a fost prezent la gală şi a fost recompensat la şase categorii, inclusiv la "cântecul anului" ("Party Rock Anthem") şi "cel mai bun duet/ grup".

Rapperii Wiz Khalifa, Lil Wayne şi cântăreţul R&B Chris Brown s-au impus la categoriile "cel mai bun artist debutant", "cel mai bun cântăreţ", respectiv "cel mai bun artist R&B".

Grupul LMFAO a deschis gala cu o interpretare electrizantă a hiturilor sale "Party Rock Anthem" şi "Sexy And I Know It".
Ei au fost urmaţi pe scenă de Chris Brown, care a dansat, fără cămaşă, pe ritmurile frenetice ale piesei sale "Turn Up The Music", însoţit de o echipă de biciclişti care făceau acrobaţii.

Katy Perry, purtând o rochie albă, a plutit deasupra scenei într-un leagăn suspendat, din care a interpretat cel mai recent single al ei, "Wide Awake", în timp ce Justin Bieber, unul dintre marii câştigători ai galei din 2011, a interpretat piesa "Boyfriend", însoţit pe scenă de câţiva dansatori îmbrăcaţi în clovni şi fete purtând costume fosforescente de geisha.

Printre ceilalţi artişti care au fost premiaţi s-au numărat Kelly Clarkson, The Wanted, Carly Rae Jepsen, Usher, Carrie Underwood, Linkin Park, Nelly Furtado şi trupa Patent Pending, câştigătoarea premiului "Billboard Battle of the Bands", relatează Mediafax.

Taylor Swift a fost recompensată cu trofeul Billboard Woman of the Year, primit din mâinile actriţei Zooey Deschanel şi artistului Kris Kristofferson.

Justin Bieber s-a impus la categoria "cel mai sociabil artist", graţie celor 22 de milioane de fani ai săi de pe Twitter şi celor 43 de milioane de fani ai săi de pe Facebook.

Katy Perry a fost recompensată cu Spotlight Award, întrucât este singura cântăreaţă din istorie care a reuşit să aibă cinci piese de pe acelaşi album care au ajuns pe prima poziţie în topul Billboard.
Michael Jackson este singurul artist care a reuşit această performanţă în trecut.

Stevie Wonder, în vârstă de 62 de ani, a fost recompensat cu Icon Award şi a cântat trei piese: "Higher Ground", Overjoyed" - în duet cu Alicia Keys - şi "Superstition".

Gala Billboard Music Awards din 2012 a reprezentat şi un prilej de omagiere a artiştilor decedaţi în primele luni ale anului, notează Mediafax.

La începutul show-ului, prezentatorii evenimentului, Julie Bowen şi Ty Burrell, au ţinut un moment de reculegere în memoria cântăreţului Robin Gibb, unul dintre membrii grupului Bee Gees, care a murit duminică, după o îndelungată luptă cu cancerul.

Cântăreaţa Natasha Bedingfield a adus un tribut "reginei disco" Donna Summer, care a murit săptămâna trecută de cancer pulmonar, interpretând o piesă celebră a cântăreţei decedate, "Last Dance".

Wiz Khalifa l-a omagiat pe Adam MCA Yauch, membru al grupului Beastie Boys, care a murit la începutul lunii mai tot din cauza unui cancer, iar Cee Lo Green a cântat alături de grupul său hip-hop Goodie Mob piesa "Fight For Your Right", în memoria lui Yauch.

Un alt moment emoţionant al galei de duminică seară a fost tributul adus cântăreţei americane Whitney Houston, care a murit la vârsta de 48 de ani, în luna februarie.
Cântăreaţa a primit postum Millennium Award, iar John Legend şi Jordin Sparks au interpretat în memoria ei două piese celebre ale artistei americane - "The Greatest Love of All" şi "I Will Always Love You".

Cumnata cântăreţei, Patricia Houston, şi fiica ei, Bobbi Kristina Brown, au urcat pe scenă pentru a primi acest trofeu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod