Biletele la concertul Lenny Kravitz dau semne de... epuizare

Facebook Twitter Comenteaza
Biletele la concertul Lenny Kravitz dau semne de... epuizare

Pe 26 iulie, Lenny Kravitz va concerta pentru prima data in Romania, pe Stadionul Cotroceni din capitala. Desi mai sunt trei luni pana la eveniment, fanii artistului nu vor sa riste sa ramana fara bilete: Gazon A, zona din fata scenei, este prima categorie care va fi declarata sold-out.

Au ramas disponibile mai putin de 100 de bilete in Gazon A, acestea putand fi achizitionate doar on-line, de pe www.myticket.ro. Nu vor mai exista suplimentari de locuri in aceasta zona.

Unul dintre cei mai apreciati artisti rock ai ultimelor doua decenii, Lenny Kravitz a vandut de-a lungul carierei peste 20 de milioane de albume in toata lumea si castigat premiul Grammy patru ani consecutiv, intre 1999 si 2002.
Anul acesta, in februarie, artistul a lansat albumul de studio cu numarul opt, "It Is Time For A Love Revolution".

Turneul mondial de promovare a albumului - "Love Revolution Tour" - va trece prin Portugalia, Spania, Finlanda, Suedia, Germania, Cehia, Rusia, Ucraina, Lituania, Elvetia, Marea Britanie, Canada, Austria, Italia, Franta, urmand ca pe 26 iulie sa ajunga si in Romania. Biletele pentru concertul Lenny Kravitz au preturile de 70, 95, 130, 200 si 350 de lei, in functie de pozitia pe stadion, si se pot achizitiona din reteaua magazinelor Diverta si de pe www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod