Bianca Ionita, mireasa intr-o rochie Pronovias de 8000 de euro

Prezentatoarea stirilor Kanal D, si-a ales deja modelul rochiei de mireasa pe care o va purta la nunta cu Daniel Pena, eveniment asteptat a avea loc anul viitor. Vedeta de televiziune a optat pentru o rochie Pronovias tip printesa, din tulle matasos cu aplicatii din paiete, dantela Chantilly si centura din matase Mikado, al carei pret depaseste 8000 de euro.

Bianca Ionita s-a numarat printre vedetele prezente la evenimentul de prezentare a noii colectii Pronovias 2014, Carmen Negoita, Sabina Iosub si Ioana Sucu, ocazie cu care a descoperit si care sunt tendintele pentru anul viitor in materie de make-up, hairstyle, organizare a nuntilor si meniuri de desert.

"Ador aceasta rochie de mireasa. M-am indragostit pur si simplu de ea. Stilistii mi-au recomandat o coafura cu un coc si impletituri, iar in materie de machiaj am optat pentru nuante naturale si am accentuat doar buzele cu rosu", declara Bianca Ionita.

Bianca Ionita a mai imbracat odata rochia de mireasa, in urma cu 11 ani, insa acel mariaj a fost sortit esecului.

"Am mai fost odata mireasa, insa eram amandoi mult prea tineri si lipsiti de experienta de viata pentru ca mariajul sa dureze", marturiseste Bianca Ionita.

Noile tendinte in materie de rochii de mireasa au fost prezentate la showroom-ul Pronovias din Bucuresti, in cadrul unui eveniment exclusivist la care au luat parte vedete, bloggeri de moda, cliente si consultanti de stil, make-up si hairstyle.
Noua linie Pronovias include creatii in stil traditional, ample, dar si croieli moderne ce se remarca prin simplitate si rafinament.

Piesele sunt imbogatite cu elemente discrete, precum paiete fine, pene si insertii de materiale pretioase ce le scot din tipare.

Materialele vedeta sunt, fara indoiala, tulle-ul si matasea Chantilly, oferind creatiilor acel sentiment de romantism si eleganta, pus in valoare si de discretele detalii florale si de liniile precise ce descriu perfectiunea.

In noua colectie se regasesc rochii de mireasa de tip printesa, stranse in talie si lasand umerii goi, pana la cele in croi senzual de tip sirena ce evidentiaza silueta, precum si modelele simple, pe un singur umar, de inspiratie romana.

In ceea ce priveste decolteul, tinerele mirese au nenumarate optiuni, de la rochiile care se inchid in spatele gatului si accentueaza spatele gol, la cele cu decolteu in forma de V, de U sau la cele care le acopera subtil umerii.

Miresele moderne, mai indraznete, se vor indragosti de sublimele creatii scurte sau de cele cu corsete sofisticate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod