Bianca Fanu, reprezentanta României la Miss World 2014

Câștigătoarea titlului Miss World România 2014, Bianca Fanu, a fost acceptată oficial să reprezinte România la ediția din acest an a competiției internaționale de frumusețe Miss World 2014, eveniment care se va desfășura în perioada 19 noiembrie - 15 decembrie la Londra.
Potrivit unui comunicat al organizatorilor din România ai evenimentului, organizația Miss World a confirmat oficial miercuri că România va fi reprezentată la Miss World 2014 de Bianca Fanu.

Conform noului regulament Miss World, o candidată este desemnată oficial ca și reprezentantă a unei anumite țări doar în urma aprobării candidaturii ei de către Organizația Miss World din Marea Britanie, nefiind suficient să câștige doar finala națională a competiției.

"De când eram mică am visat să fiu pe scena Miss World, motiv pentru care încă nu îmi vine să cred că visul meu e pe cale să devină realitate.
Onoarea de a câștiga titlul Miss World Romania 2014 și șansa de a reprezenta România în cadrul celei mai importante și prestigioase competiții de frumusețe din lume vor face categoric ca această experiență să fie de neuitat pentru de departe cea mai frumoasă experiență din viața mea. Voi face tot ce îmi stă în putere să promovez în fața întregului mapamond turismul, cultura și tradițiile României"
, a declarat Bianca Fanu.

Bianca a câștigat coroana și titlul de cea mai frumoasă româncă la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul competiției naționale Miss World România 2014, organizată într-un club din Capitală de agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss World în România.

Câștigătoarea titlului Miss World România 2014 are 25 de ani, 1.70 m înălțime, dimensiuni 86-60-90 și este născută în Timișoara.
Este studentă în anul 5 în cadrul Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara.

Olimpică la engleză și geografie în timpul liceului, Bianca vorbește engleza și spaniola, un aspect extrem de important și un avantaj în cadrul competiției din Londra. Bianca a făcut în trecut trei ani de balet iar în prezent este practicantă de yoga, pilates, aerobic și înot. Având patru câini adoptați, Bianca își dorește să înființeze un adăpost pentru câinii abandonați din Timișoara.

În 2013, România a fost reprezentată în competiția Miss World de Andreea Chiru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod