Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat religios

Cei doi au mers duminică după-amiază în faţa altarului pentru a-şi uni destinele.
La ora 18.00, Bianca Drăguşanu a ajuns la biserica Oltea, din Capitală, unde urma să aibă loc cununia religioasă. Ea a purtat voal pe cap şi a fost protejată cu umbrelele de ploaia măruntă.

Mireasa a fost atât de emoţionată în timpul slujbei, încât a început să tremure. Ea l-a ţinut strâns de mână pe Victor Slav în timp ce preotul oficia slujba de căsătorie, relatează wowbiz.ro.
 
Nicoleta Luciu a purtat o rochie simplă şi sexy, din voal, de culoarea vişinei puterede, care i-a scos în evidenţă talia, marcată cu o centură neagră, dar şi bustul foarte generos.
 
 
 
După cununia religioasă, mirii au mers la Ambasad'Or în Otopeni, restaurantul pregătit pentru petrecerea de nuntă, la care participă circa 200 de invitaţi.
 
 


Foto: wowbiz.ro, Libertatea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARINA pe 3 Oct 2013, 19:38
    BIANCA

    IMAGINI SOCANTE.....DE VIS.....A IESIT CU VOALUL PE MOACA.....A SFIDAT FECIOARELE.....CE NESIMTIRE! PLASTIFICATA ASTA E SPARTA-N TOATE GAURILE! NATIUNE...TREZESTE-TE!!!!!!!

    2
    0

  • livia pe 1 Oct 2013, 18:42
    :)))

    bob, esti un mare prost! natiunea de care vorbesti tu e reprezentata de prostime, patura predominanta a romaniei. restul cred ca respirau la fel si inainte si acum, deoarece nu urmareau asa ceva!

    2
    1

  • bob pe 30 Sep 2013, 10:20
    final

    Bine ca s-a adunat de pe drumuri...mai scapam de scandalurile ei cu unul-altul....Natiunea respira....

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod