Bianca Drăguşanu şi Monica Gabor iubesc aceeaşi femeie!

Chiar dacă oficial cele două dive, Bianca Drăguşanu şi Monica Columbeanu nu se suportă, ele au ceva în comun. Iubesc aceeaşi femeie. Este vorba despre Mădălina, femeia care a ajutat-o pe Moni când a fost evacuată din apartament de Irinel Columbeanu şi cea care i-a oferit un loc de muncă pentru a se putea întreţine, înainte ca bacăuanca să plece în SUA.
Chiar dacă oficial cele două dive, Bianca Drăguşanu şi Monica Columbeanu nu se suportă, ele au ceva în comun. Iubesc aceeaşi femeie, potrivit Cancan.
 
Este vorba despre Mădălina, femeia care a ajutat-o pe Moni când a fost evacuată din apartament de Irinel Columbeanu şi cea care i-a oferit un loc de muncă pentru a se putea întreţine, înainte ca băcăuanca să plece în SUA.

Dupa ce relaţia foarte apropiată a Monicăi Gabor a fost mediatizată intens, acum a venit vremea să se vorbească şi despre prietenia dintre Mădălina Apostol şi Bianca Drăguşanu. Rămasş singură, roşcata încearcş să-l uite pe Adrian Cristea ieşind cu fetele şi petrecând până în zori. Ea a postat o fotografie în care apar împreună, iar Bianca o pupă cu foc pe obraz. "Te iubesc, Mădă!", a scris ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod