Bianca Drăguşanu şi-a amânat nunta

Vedeta şi-a amânat cununia pentru a fi sigură că la acest eveniment important va fi prezentă domnișoara de onoare, Victoria Blochina.
Bianca Drăgușanu și-a așteptat prietena la aeroport pentru a o duce acasă după operația de corectare a sânilor pe care a suferit-o în Turcia. "Nu pot să cred, ești o scumpă! Nu mă așteptam să vii să mă iei de la aeroport! De aia mă tot întrebai tu la ce oră aterizez, nu?", a spus Vica în momentul în care a văzut-o pe Bianca. 

Iubita lui Victor Slav a strâns-o cu grijă în brațe și, râzând, a întrebat-o cum se simte și dacă se bucură că o vede, scrie spynews.ro.
"Am venit pentru prietena mea, domnișoara de onoare de la nuntă. Am amânat cununia ca să ajungi și tu la eveniment. Vreau să fie lângă mine cei mai apropiați prieteni", i-a răspuns roșcata.
 
Bianca Drăgușanu a anunțat în emisiunea "La Măruță" când se va căsători. "Nunta va avea loc pe 29 septembrie, într-o zi de duminică. Avem două rânduri de invitaţii". Ea a adăugat: "Noi nu facem nunta pentru dar. Vom avea vreo 280 de invitaţi. Încă nu am ales rochia de mireasă.
Îmi pare rău că nu facem nunta trei zile şi trei nopţi. Avem şi două rânduri de verighete şi din aur şi din argint." 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod