Bianca Drăguşanu nu știe dacă e logodită

de Daniel Dumitrescu, 9 Mai 2013

Vedeta a anunțat că a fost cerută în căsătorie chiar în Sâmbăta Mare, dar nu a vrut să dea alte detalii despre relaţia ei cu Victor Slav.
Bianca Drăguşanu a decis să nu mai dea detalii despre viaţa ei intimă. Invitată la emisiunea "Acces Direct", roşcata a fost rezervată în declaraţii. Dar un "porumbel" tot i-a scăpat: "Orice inel are o poveste, a mea deocamdată vreau să o țin secretă. Nu știu dacă m-am logodit", a spus ea. "Dacă acum câteva luni toți jurnaliștii ne-au acuzat că nu suntem într-o relație reală, că e doar un marketing, apoi toți s-au grăbit să ne despartă. Da, a venit și inelul, dar... nu știu la ce se așteaptă lumea. Da, nu este doar un inel și nu a fost oferit ca un simplu inel, dar veți afla la momentul oportun. Pentru că toată lumea mă întreba <<Unde e inelul, unde e inelul>>, iată inelul", a mai spus Bianca.

Deşi nu vrut să spună dacă a acceptat cererea în căsătorie, ea a declarat că se simte ca o femeie măritată. "M-a cerut în Sâmbăta Paștelui, o zi foarte importantă, cu o semnificație aparte, și nu a fost doar un simplu cadou. Vreau să țin secret cum mi l-a dat pentru că este o frumoasă poveste a noastră. Nu am plâns, dar au plâns alții, toată lumea a fost emoționată când a aflat că am primit un inel. Nu ne-am logodit, nu ne căsătorim deocamdată, deși aș putea să spun chiar că sunt măritată", a declarat iubita lui Victor Slav.


Foto: Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • PIETRE pe 29 Sep 2013, 16:20
  vai de vai

  oare a privit aceasta fotografie? se vad silicoanele pe un schelet , arata grotesc, iar buzele alea , pe bune, brrr

  1
  0

 • marya pe 12 Mai 2013, 17:10
  Vedeta lu'peste ...

  O '' bascalie '' care se da si e luata, drept vedeta. In ce domeniu '' exceleaza'' ? Arata jalnic.

  1
  0

 • mistik007 pe 12 Mai 2013, 08:22
  lool

  deci prima data spune ca nu stie daca s-a logodit,dupa care ca tine secret lucrul asta.iar la urma sustine ca nu s-a logodit nici nu se va casatori...ma gandesc daca povestea lor de dragoste nu e marketing,ce o vedea victor ala la papusa asta gonflabile cu buze desfundatoare de tzevi?..plus ca de caracter nici de ala nu-i poate nu stiu cat placea,e proasta ca topanca,are paie in loc de creier

  1
  0

 • Arsene pe 10 Mai 2013, 17:08
  Blondina cauciucata

  Arata oribil, si cica este mare vedeta. Vedete sunt: Stela Popescu, Dem Radulescu, Irina Loghin, ............etc. Dar, flufenderita asta nu are fata de vedeta, ci de bambi din cauciuc.

  11
  0

 • Lorena pe 9 Mai 2013, 23:15
  o gramada de proaste

  auzi la ea"nu stiu daca m-am logodit",proasta mai este..........dar pe ce lume traieste stie?????????????

  7
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod