Bianca Drăgușanu își coase singură rochiile

Fosta asistentă TV a dezvăluit pentru ziarul Ring că, în copilărie, părinții nu-și permiteau să-i cumpere haine noi, așa că ea încerca să-și schimbe vestimentația transformându-și hainele vechi. Bianca a învățat să coasă, iar astăzi multe dintre ținutele pe care acum le vinde prin intermediul afacerii sale, le realizează singură.
"Multe dintre rochiile cu care apar sunt create şi cusute de mine, uneori chiar de mână. Stau zile întregi şi cos pentru că îmi face plăcere. Am un business cu haine comerciale, accesibile pentru toată lumea. Am fost un copil sărac, aveam puţine lucruri şi îmi făceam singură hainele. Dacă îmbrăcam de câteva ori o rochie, ca să nu pară aceeaşi, o modificam. Îi tăiam mânecile, o făceam decoltată în faţă sau în spate", a povestit ea.
 
Și acum, Bianca își coase  singură rochiile și a făcut o mică afacere din talentul ei. "A început să-mi placă din ce în ce mai mult ceea ce fac.
Voi lansa o colecţie înainte de nunta mea. Cătă ştia că am înclinaţii către modă şi mi-a dat multe sfaturi constructive. Nu mă pot numi designer, am doar un business cu rochii, iar preţurile nu sunt piperate"
, a mai spus vedeta.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iunie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vasile din Vale pe 13 Aug 2013, 01:53
    ... poate pantalonii...

    Halooo... care rochii? ca in poza Bianca este la pantaloni si o haina. Oricum nu conteaza rochiile si pantalonii mie-mi place cum arata si fara ele.

    0
    0

  • pollet_a pe 14 Iul 2013, 21:42
    !!!?????

    Asta e chiar culmea....Trebuia sa faca si ea ceva, nu? Poate ii mai ia gandul de la...pavoazari fizice, ca sa zic asa. Ajunge , cum vrea sa mai arate ...????

    0
    1

  • simika pe 21 Iun 2013, 09:54
    bvo, Bianca!

    Faceti si voi ceva cu talentul pe care il aveti si veti ajunge acolo unde va propuneti. Un pic de vointa, talent si rabdare. Succes!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod