Bianca Drăgușanu ia 16.000 de euro pentru o emisiune

Soția lui Victor Slav va reveni în curând în televiziune și va avea un salariu foarte mare.
Emisiunea de divertisment pe care o va prezenta Bianca se va transmite pe Antena Star, primul canal celebrity news din România, care va emite în locul Antenei 2. Ea a început deja filmările la show-ul pe care îl va prezenta în curând, anunță Click!.

Simona Gherghe a dezvăluit într-una din edițiile trecute ale emisiunii "Acces direct" că Bianca va fi colega ei. "A semnat cu Antena 2. O să facă o emisiune acolo!", a spus Simona Gherghe.

Bianca a devenit celebră ca asistentă la "Un show păcătos".
Ea a declarat că și-a dorit dintotdeauna să facă mai mult în viață decât să fie o simplă asistentă TV și de aceea a renunţat la slujba de la emisiunea lui Dan Capatos.

Vedeta a anunțat în luna noiembrie că nu mai dorește să lucreze în televiziune. "Vreau să mă axez pe ce îmi place să fac, nu să stau pe canapele. Anumite persoane care au fost prezente în viaţa mea mi-au stârnit interese. Fosta mea psiholoagă are un talent orator fantastic, are multe calităţi şi se pricepe la manipulare.
Mă apuc de psihologie, vreau să evoluez. O să fac Psihologia, la zi, la 31 de ani"
, a spus ea.

Contractul semnat de Bianca Drăgușanu cu trustul Intact survine după ce ea a depus plângere la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), susținând că în emisiunile "Acces Direct" și "WOWbiz" i-au fost aduse injurii și i s-a încălcat dreptul la propria imagine și la viață privată. Ulterior, ea și-a retras sesizarea la adresa emisiunii realizate de Simona Gherghe.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Decembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 5 Dec 2013, 10:03
    Vax

    of...pe ce lume traiesti ?! te contrazici...ASTA e lumea,anormala,si cu cat e mai panarama,face audienta...Sunt sigura ca va avea success,si va primi si banii ! NIMICUL sa traiasca ,ca merge cu bere si seminte ,pe canapea,la un mare TV cumparat in Black Friday cu banii de -eventuala- scoala pt copii...TRAGIC !

    2
    0

  • Vax pe 4 Dec 2013, 19:44
    BASME!!!

    Stiti bancul ala cu ""Ia uite, maimuta vorbeste!"? Ma indoiesc ca ar fi cineva prin vreun canal TV atat de dus cu capul incat sa-i ofere o asemenea suma... pt simplul motiv ca fata asta nu are NIMIC de comunicat si nici macar de aratat, atata e de falsa in infatisare si in ceea ce spune si face, atata e de penibila si contrafacuta, incat nu vad de ce ar pune-o cineva pe sticla pentru a vorbi! O emisiune cu copiii nostri olimpici nationali si internationali, cu romani care s-au afirmat in lume ca artisti, ingineri, matematicieni, sportivi etc. si care fac cinste acestei tari, pe care sa-i laude si sa-i plateasca cu acesti bani nu ar face nicio televiziune, cat de anormala ar trebui sa fie tara care se uita la una ca Bianca Dragusanu??? Si cat de anormala televiziunea care ar propune romanilor o emisiune cu aceasta panarama, care pana nu demult era disperata sa apara in orice postura pe la televizor, iar acum ne flutura pe toate drumurile dreptul ei la imagine ... care imagine, despre ce vorbim???

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod