Bianca Drăguşanu, atacată: "Parcă eşti somaleză!"

Vedeta continuă să-şi uimească amicii virtuali, cu silueta ei parcă din ce în ce mai subţire. Bianca a postat pe Facebook o fotografie de la repetiţiile pentru "Dansez pentru tine".

Roşcata poartă o pereche de pantaloni scurţi, chiar minusculi şi un hanorac scurt, care îi lasă talia foarte subţire la vedere, relatează cotidianul Libertatea.

Bianca este însă atât de slabă după ditele drastice pe care le-a ţinut, încât comentariile fanilor au fost neiertătoare: "Piele şi os, anorexia e în floare",  "Parcă eşti somaleză!", "Naşpa, prea slabă", au scris aceştia pe Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • paula pe 12 Oct 2012, 19:01
    Doamne!!!!

    Femeia asta e bolnava la cap....ce dracu se tot admira atata, oare ea nu vede k e biscuite in dunga? mai pune carne pe tine si dupaia pozeazate in toate pozitiile....

    2
    0

  • elena pe 10 Oct 2012, 20:18
    oare din ce cauza....

    si cand il auzi pe botezatu la N.T.M. spunandu-le bietelor concurente "Ce-i cu burta asta?",mai ca-ti vine s-o iei razna;cum sa nu devina bietele copchile anorexice sau bulimice...

    10
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod