Beyonce şi Jay Z au fost despărţiţi în secret

Beyonce şi Jay Z au fost separaţi de numeroase ori, a dezvăluit verişoara cântăreţei.
Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a alimentat speculaţiile că soţul său a înşelat-o, prin intermediul versurilor melodiilor incluse pe cel mai recent album al său, Lemonade.

Actriţa Shanica Knowles, verişoara cântăreţei, a declarat într-un interviu că Beyonce a vrut să vorbească prin intermediul cântecelor sale despre infidelitatea soţului său, Jay Z, în speranţa că astfel îşi va salva căsnicia.

"Beyonce a fost încurajată să scrie despre zvonurile legate de infidelitate pentru a o ajuta să facă faţă acestei situaţii, dar şi pentru a o ajută să decidă dacă luptă pentru a-şi salva căsnicia sau dacă îi pune capăt", a declarat Shanika Knowles, potrivit femalefirst.co.uk.

"A fost un proces îndelungat şi am aflat că de-a lungul ultimilor ani au fost despărţiţi în secret de numeroase ori, dar Beyonce speră ca acest album să-i salveze, de fapt, căsnicia", a mai declarat actriţa.
"Beyonce a fost foarte furioasă pe soţul său, iar acum încearcă să îl ierte",  a adăugat verişoara lui Beyonce.

"Următoarele luni sunt decisive pentru relaţia lor, dar ea este determinată să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi salva căsnicia", a declarat Shanica.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod