Beyoncé face dezvăluiri despre viața ei

de Daniel Dumitrescu, 13 Iulie 2013

Cântăreaţa a spus că una dintre fanteziile ei este să facă sex în locuri publice, adăugând că ar prefera în acest sens mai multe obiective turistice din Paris, precum Muzeul Luvru şi Arcul de Triumf.
Într-un interviu pentru revista Flaunt, vedeta, care este căsătorită cu rapperul Jay-Z, a recunoscut candid: "Mi-ar plăcea să fac sex la Luvru sau sub Arcul de Triumf... Parisul este atât de frumos, sexy", informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Cântăreaţa, de obicei foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, a mai spus că preferă pentru momentele sexy muzica R&B a anilor '90.

"Tot ceea ce ai nevoie este o pătură confortabilă, vin roşu, fructe şi şi muzică R&B a anilor '90 de pe iPod-ul meu. Nu cred că ai nevoie de altceva", a spus aceasta.

În acelaşi interviu, Beyoncé a criticat o dietă la modă printre celebrităţi, cea a consumului de produse fără gluten, subliniind că îi place să se răsfeţe cu lucruri gustoase, când poate.

"Nu am nimic împotriva glutenului. Pizza de duminică este un lucru obligatoriu pentru mine", a spus cântăreaţa, cunoscută de altfel pentru silueta voluptoasă.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 14 Iul 2013, 16:16
    Muzica R&B a anilor '90

    Sunt total de acord cu muzica R&B a anilor '90.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod