Beyonce, cu sânii la vedere

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2013
Prima etapă a turneului mondial pe care artista îl susţine anul acesta a fost la Belgrad, Serbia. Ea s-a prezentat în faţa fanilor cu o formă de invidiat şi o costumaţie provocatoare.

La primul turneu internațional de când a devenit mamă, Beyonce a ales să poarte hainele de la Ralph & Russo, relatează ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Costumaţia pe care ea a purtat-o a fost strălucitoare aceasta conţinând chiar şi perle. Beyonce a făcut însă senzație cu un costum auriu, accesorizat cu sâni falși.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani mai are de susţinut 64 de concerte, în Europa, America de Nord şi America de Sud, ultimul fiind programat la 13 septembrie, în Brazilia, informează Mediafax.

De asemenea, a fost publicată şi campania pentru care a pozat Beyonce, ediţia de vară a H&M.

Vedeta a pozat în mai multe costume de baie pentru compania suedeză.

 "Întotdeauna mi-a plăcut politica brandului H&M de a se concentra asupra modei amuzante şi accesibile. Mi-a plăcut conceptul la care am colaborat, acela de a explora diverse emoţii ale femeilor, reprezentate prin patru elemente vitale: foc, apă, pământ şi vânt. A fost o campanie frumoasă, realizată pe o insulă tropicală. Am simţit că făceam mai degrabă un videoclip decât o reclamă", a declarat Beyonce.Foto: Hepta / Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod