Beyonce, acuzată de plagiat

Cântăreaţa americană este acuzată de un artist că ar fi copiat cântecul "XO" după o melodie compusă de acesta şi îi sunt cerute despăgubiri de cel puţin trei milioane de dolari.
Ahmad Javon Lane, care cântă pe post de backing vocal, afirmă că a scris un cântec intitulat "XOXO", pe care l-a prezentat apoi unui cântăreţ care face parte din trupa care o acompaniază vocal pe Beyonce, relatează tabloidul online american TMZ, citat de Mediafax.

Javon Lane a depus o plângere în instanţă în care o acuză pe Beyonce că a copiat melodia lui în cântecul lansat de vedeta pop, intitulat "XO". Totodată, bărbatul îi cere cântăreţei despăgubiri de cel puţin trei milioane de dolari.

Beyonce Knowles, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, notează Mediafax.
În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod