Beyonce a pierdut o sarcină

Cântăreața a vorbit pentru prima oară deschis în legătură cu o tragedie prin care a trecut cu câţiva ani înainte să îi dea naştere micuţei Blue Ivy, în ianuarie 2012.

Artista în vârstă de 31 de ani, căsătorită cu rapperul Jay-Z, îşi povesteşte trăirile provocate de tragedia unui avort spontan suferit în urmă cu câţiva ani, în cadrul unui documentar produs de HBO, "Life Is But a Dream", care urmează să fie difuzat de canalul de televiziune, scrie ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

"Acum aproximativ doi ani, am rămas însărcinată pentru prima oară", poate fi văzută Beyonce povestind într-un trailer al producţiei. "Şi i-am auzit inima bătând, cea mai frumoasă muzică pe care am ascultat-o în viaţa mea."

"I-am ales şi nume.

Mi-am imaginat cum va arăta copilul meu", continuă cântăreaţa, adăugând că se simţea foarte pregătită să devină mamă.

Dar când sarcina începea să se dezvolte, Beyonce a pierdut copilul.

"Am zburat înapoi la New York pentru control - şi nici urmă de bătăi de inimă", îşi aminteşte ea. "Fix în săptămâna dinainte să merg la doctor, totul era în regulă, dar apoi inima a încetat să îi mai bată."

Starul RnB, care s-a căsătorit cu Jay-Z în 2008, s-a îndreptat spre muzică pentru a suporta durerea suferită. "Am intrat în studio şi am scris cel mai trist cântec pe care l-am scris în viaţa mea.
A fost chiar primul cântec pe care l-am scris pentru album. A fost cea mai bună formă de terapie pentru mine, pentru că acesta a fost cel mai trist lucru prin care am trecut vreodată."

Prin muzică s-a exprimat şi soţul ei, Jay-Z, care a menţionat pentru prima dată drama soţiei în "Glory", o melodie înregistrată la câteva zile după naşterea fetiţei lor, Blue, în ianuarie anul trecut.

Beyonce a fost atât de extaziată când a descoperit că aştepta din nou un copil în 2011, încât nu a vrut să ţină vestea numai pentru ea, lucru despre care vorbeşte în acelaşi documentar: "Să fiu însărcinată a fost foarte mult ca şi când aş fi fost îndrăgostită.
Eşti atât de deschisă. Atât de fericită. Nu există cuvinte care să exprime cum e să ai un copil care creşte în interiorul tău, deci normal că vrei să strigi în gura mare şi să le spui tuturor."

 


Artista a recunoscut că naşterea a "speriat-o de moarte", adăugând însă că este "cel mai puternic lucru pe care îl poţi face în viaţă".

"Toată lumea cunoaşte muzica lui Beyonce, însă foarte puţini o cunosc ca persoană", a declarat într-un comunicat Michael Lombardo, directorul departamentului de programe din grupul HBO. "Alături de imagini spectaculoase care o prezintă pe Beyonce pe scenă, acest documentar unic şi special pătrunde dincolo de strălucirea ei şi dezvăluie o femeie energică, vulnerabilă şi de neuitat", a mai spus acesta.

Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod