Beth Hart vrea sa porneasca pe urmele lui Dracula, intr-o scurta incursiune in Transilvania!

Vocea nr. 1 din Top Billboard Blues, in concert la Sala Palatului, pe 21 iulie, la invitatia Vreau Bilet.

Dupa ce a cucerit publicul din marile capitale ale lumii prin vocea sa speciala si sensibilitatea muzicii sale, Beth Hart va ajunge la Bucuresti pentru concertul de pe 21 iulie de la Sala Palatului pe care il asteapta cu nerabdare si marturiseste ca i-ar placea foarte mult sa ajunga in Transilvania.

Sunt foarte nerabdatoare sa ajung in Romania. Sunt interesata de Dracula, cred ca multa lume spune asta cand vine in Romania. Vreau foarte mult sa merg in Transilvania, cred ca e foarte tare zona aceasta! Este foarte multa istorie acolo”, spune Beth Hart.

Pasionata de calatorii si de culturile si civilizatiile tarilor unde ajunge cu concertele sale, cantareata americana a dezvaluit ca aplica o metoda foarte simpla pentru a-i cunoaste mai bine pe oameni – ii place sa manance alaturi de ei: “Imi place foarte mult cand ajung intr-o tara in care nu am mai fost nicodata sa mananc mancare traditionala.

Sa stau la masa cu localnicii si sa mananc cu ei. Cred ca asta este o cale foarte simpla sa inveti ceva despre acea tara intr-un timp foarte scurt. E foarte cool sa stai de vorba cu oamenii din locurile in care ajungi pentru prima data si sa mananci cu ei! E uimitor ce legatura se creeaza prin lucrul asta atat de simplu!”, mai spune Beth Hart. 

Iubitorii de blues-rock si fanii din Romania ai lui Beth Hart vor putea avea si ei parte de aceasta experienta cu totul speciala la concertul din 21 iulie, de la Sala Palatului.

Spectacolul va incepe la ora 19.00, iar in deschidere publicul va putea asculta unele dintre cele mai promitatoare voci ale momentului, Esther Nico: “Voi canta in deschiderea uimitoarei legende a blues-rock-ului Beth Hart, saptamana viitoare, la Bucuresti. Pentru moment, repetam, repetam, repetam!”, scrie Esther Nico pe pagina sa de Facebook.

Biletele se pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.

Biletele pot fi achizitionate si in patru rate fara dobanda, cu cardul Avantaj.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod