Beth Hart lanseaza un videoclip ravasitor cu si pentru mama sa

In concert la Sala Palatului, pe 17 iunie.

Beth Hart, cantareata si compozitoarea cu nenumarate discuri de platina in palmares, una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului modern, cea care a ridicat in picioare intreaga Sala a Palatului la concertul de anul trecut de la Bucuresti si care va reveni pe 17 iunie, intr-un nou spectacol la invitatia Vreau Bilet si Premium Booking, a lansat in ajunul Zilei Mamei din Statele Unite un impresionant videoclip dedicat celei care i-a dat viata. Piesa ”Mama, This One's for You”, de pe ultimul album lansat de cantareata americana a fost insotita de imagini inedite, care prezentau relatia foarte apropiata pe care Beth Hart o are cu mama sa.

Foarte multi fani au trimis la randul lor inregistrari video cu mamele lor, care se regasesc in emotionantul videoclip dedicat acestei sarbatori a maternitatii.

Beth Hart a marturisit chiar in primele momente ale acestei inregistrari ca, in momentul cand a compus piesa, a fost ea insasi atat de emotionata incat si-a sunat mama si printre lacrimi i-a spus ca-i pare rau pentru ca a facut-o sa treaca prin atatea. Cantareata se refera la istoria atat de dramatica a familiei sale, la dependenta sa de alcool, droguri, dar si la momentele dure asociate cu diagnosticul ei de bipolaritate.

La toata aceasta lupta pentru a depasi dependentele si conditionarile legate de boala se adauga moartea prematura a surorii lui Beth cauzata de SIDA. ”Bine, suna-ma mai tarziu, cand nu esti atat de suparata!” a fost raspunsul mamei lui Beth la confesiunea printre hohote de plans a acesteia.

Acest cantec este pentru ea. Imi iubesc mama mai mult decat imi pot imagina!” a spus cantareata nominalizata la premiile Grammy in debutul acestui videoclip. Beth Hart este in acest moment in turneu de promovare a ultimului ei album, ”Better Than Home”, care a fost extrem de bine primit atat de criticii muzicali, cat si de public.

Pe 17 iunie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, Beth Hart le da din nou intalnire fanilor ei din Romania, care in urma cu un an i-au facut o primire descrisa de cantareata ca ”uluitoare”. Piese care au consacrat-o pe cantareata americana ca una dintre vocile cele mai proeminente si originale ale blues-ului mondial, dar si cantece de pe albumul nou lansat vor putea fi ascultate in concertul de la Bucuresti. Biletele cu preturi de 250 lei la categoria VIP, 190 lei la categoria I, 150 lei la categoria 2, 120 lei la categoria 3 si 90 de lei la categoria 4 pot fi procurate de pe www.vreaubilet.ro si de pe www.eventim.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod