Best of Vitas pe scena Salii Palatului de la Bucuresti

Fenomenul Vitas, supranumit si “vocea de diamant” va aduce cele mai mari hituri ale sale in concertul organizat de Vreau Bilet, pe care-l va sustine pe 7 aprilie, la Sala Palatului, “History of my Love. 15 years with you”.

Piesele pe care spectatorii concertului le vor putea asculta pe 7 aprilie sunt dintre cele mai variate: de la hitul Opera  2, care l-a facut celebru pe Vitas in toata lumea, la cantece din folclorul rusesc, Oci Ciornaie, Berega Rossii si pana la Adagio, O, Sole Mio, sau La Dona e Mobile.

Parte a unui turneu mondial grandios, care a debutat la Moscova si va continua in 42 de tari ale lumii, “History of my Love. 15 years with you” este un  concert prin care Vitas isi arata recunostinta fata de cei care l-au sustinut intotdeauna, i-au admirat performantele artistice si l-au iubit – fanii sai, din indiferent ce colt al lumii s-ar afla ei.

Acest show, care va ajunge la Bucuresti inainte cu o luna de a fi prezentat la Chicago, Boston, New York sau Toronto, a fost pregatit in amanunt, vreme de cativa ani si contine hituri care s-au aflat in topul preferintelor publicului de peste tot din lume.

Trupa instrumentala DIVA, care se afla pe scena la toate concertele lui Vitas, ii va incanta si pe spectatorii care se vor afla in sala la spectacolul de pe 7 aprilie.  “Sensacia”, una dintre cele mai renumite trupe de balet din Rusia, care a performat si pe scenele din Asia si America Latina si are o traditie de aproape un sfert de veac, va completa show-ul Vitas cu un regal de dansuri, de la cele clasice, pana la cele moderne.   

Pe 7 aprilie, la Sala Palatului, spectatorii vor putea asculta si Lie, Ciocarlie in interpretarea uluitoare a “vocii de diamant” Vitas.

Biletele, cu preturi intre 90 si 320 de lei, pot fi achizitionate de pe Vreau Bilet, http://www.vreaubilet.ro/component/k2/item/1962-vitas-%E2%80%93-vocea-de-diamant, de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center si de la casa de bilete a Salii Palatului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod