Berti Barbera si Nicu Patoi lanseaza albumul "Stringasong"

Facebook Twitter Comenteaza
Berti Barbera si chitaristul Nicu Patoi lanseaza "Stringasong", un album de colectie realizat exclusiv in regim acustic si interpretat in cinstea marilor nume din muzica mondiala contemporana.

"Stringasong" contine 13 cover-uri si piesa "Tears", compusa de Nicu Patoi. Printre titluri se afla "Perfect Day" a lui Lou Reed, "Kashmir" a celor de la Led Zeppelin, dar si "Hallelujah" compusa de Leonard Cohen si "Wish You Were Here" interpretata in original de Pink Floyd.

"Aveti ocazia sa ascultati unele din cele mai frumoase piese scrise vreodata, piese ale unor artisti extrem de diferiti, dar care ne-au marcat ca muzicieni, atat pe mine cat si pe Nicu" - spune Berti Barbera.

Desi este album de cover-uri, "Stringasong" este interpretat intr-o maniera originala, prin caracterul sau acustic si prin modalitatile subtile de orchestrare.
De la blues la jazz si muzica zilelor noastre, cateva din cele mai frumoase compozitii sunt reduse la exprimarea contemporana a celor doi muzicieni.

"De fapt acest duo este o idee, o colaborare intre doi prieteni carora le place sa cante impreuna, sa-si petreaca timpul liber impreuna, sa rada, sa calatoreasca si sa gaseasca bucuria atat in lucrurile simple cat si in acele lucruri aparent neaccesibile tuturor. Dar de cele mai multe ori, scena le ofera ocazia de a dezlega taina acestor lucruri si de a le face accesibile si altora."- spune Berti Barbera.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod