Bere Gratis isi serbeaza majoratul intr-o concert exceptional pe 27 octombrie, la Sala Palatului

Bere Gratis, concert aniversar "18 ani, frate!", 27 octombrie, ora 20:00, Sala Palatului. Invitat special: Gheorghe Zamfir
De 18 ani vin la tine cu hituri, cu videoclipuri, colaborari inedite si cu cate o poveste magica in care devii personaj.

"Ce misto"! "Povestea de oras" de anul acesta aduce aceleasi "Doua inimi", a trupei si a publicului, intr-o "Noapte calda" la Sala Palatului.

Concertele Bere Gratis sunt unele dintre cele mai mari si spectaculoase showuri din muzica romaneasca si asa va fi si pe 27 octombrie, o desfasurare scenografica rar vazuta la Sala Palatului.

Acest spectacol eveniment se bucura de participarea extraordinara a maestrului Gheorghe Zamfir, rezultat al unei prietenii atat muzicale si umane, cat si al unei altchimii artistice rare.

"18 ani! Se incheie un capitol din viata ta, dar altul ti se deschide in fata.
Framantari, intrebari, sperante... Toate acestea in jurul tau, prinse intr-un cerc. Inima iti bate tare, parca esti la examen. Sau e primul sarut, nici tu nu stii... Te prinzi sau nu in hora? Ti-ai pus deoparte o pereche de pantofi tocmai pentru acest moment si acum le-a venit randul. Te pregatesti de dansul vietii. Sunteti gata de dans?", declara Bere Gratis.

Concertul "18 ani, Frate!" promoveaza si cel de-al 12-lea album al formatiei, care urmeaza sa fie lansat si care include hiturile "Noaptea calda" (feat Sore) si "Doua inimi" (feat Giulia).

Vino sa vezi "Ce n-a vazut Parisul" alaturi de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie, ora 20:00, intr-un spectacol in care baietii vor declara ca nu te vor lasa niciodata, iar tu le vei ura "La multi ani", si acum, la doar 18 ani.

Biletele au fost puse in vanzare la Sala Palatului, standul Ticketnet din Unirea Shopping Center etaj 2, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile Eurolines si TUI Travel Center, Magazinele Diverta si online prin  iabilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro,si bilet.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod