Bendeac o atacă pe Stela Popescu

Supărat că i-a refuzat o propunere de colaborare, Mihai Bendeac a scris pe Facebook că actrița a ajuns, după 60 de ani, să cânte prin taverne în Israel.
"I-am propus un rol minunat, care i-ar fi venit mănuşă, într-un spectacol de teatru. I-am propus să apară la <<Românii au Artiști>> cum doreşte (singură, doar cu Arşinel, cu mine şi cu Arşinel, cu alţi artişti). Nu a vrut. Şi ca dânsa, şi alţi artişti în vârstă", a scris Bendeac. "O fi mai bine, după o carieră de 50 ani, să cânţi în condiţii mizere, printre mese, lovindu-te de chelneri şi cu un public care nu dă două parale pe tine? În loc să apari în contexte ca cele enumerate mai sus, care să te pună în valoare ca vedetă?", a continuat el.

Concluzia lui este că artiștii din vechea generație sunt preocupați doar de bani: "Ăştia sunt, dragii mei.
Au 70-80 de ani şi un singur scop: BANII! Din orice, în orice conditii, oriunde, în restaurante, în taverne prin Israel, în sufragerii, în cămine culturale care stau să cadă, la emisiuni cu farse regizate... Băi, nene, dar ce-or face cu averea?! Doar atât au înţeles din viaţă?".

Mihai Bendeac a încheiat postarea sa cu o înregistrare video în care Stela Popescu cânta într-un restaurant.
 
 
 
Stela Popescu i-a dat imediat replica lui Bendeac. "Nu mă interesează să joc cu Bendeac, eu joc pentru public.
Pentru orice fel de public. Eu pe Bendac îl socotesc foarte talentat, dar nu are măsură. Dacă ar avea măsură, ar putea să fie Jim Carrey"
, a declarat actriţa pentru Libertatea.ro.

"E problema lui şi nu mă interesează, fiecare cu parerea lui. Eu nu am vrut să joc cu el, deşi mi-a oferit bani", a mai spus artista. 
 


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ileana pe 13 Iun 2013, 17:07
    bendeac

    Nu e pe placul meu;promoveaza personaje care,nici macar in viata reala pe car vrea sa o satirizeze,nu exista.Cand apare pe ,,antene"mutam canalul.

    2
    0

  • emil pe 13 Iun 2013, 09:32
    ciurli-buli

    Imi spune si mie cineva, cine-i pacaliciul asta. Adica Stela Popescu mai are nevoie de spectacolele lui ca sa o puna in valoare. Esti mic, mic, mic, mucea-n supa.

    2
    2

  • io pe 12 Iun 2013, 23:08
    bendeac buimac caimac

    pacaliciul asta fara talent o judeca pe stela? Ce urmeaza, Lalaband sa il judece pe Moculescu ?

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod