Ben 10 vine la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Ben 10 vine la Bucuresti

Pe 18 mai, ajunge la Bucuresti Omnitrixiada Ben 10. Aceasta este o competitie organizata de Cartoon Network pentru copiii din Romania. Provocarea a inceput in Timisoara pe 4 mai si a continuat la Constanta pe 11 mai, iar acum a venit randul bucurestenilor sa se afirme. Totul se intampla pe 18 mai, de la ora 10.00, la sala de atletism din cadrul Complexului Olimpic Lia Manoliu.

Copiii participanti vor trebui sa treaca prin 10 probe, fiecare dintre ele purtand numele unui super-erou din serialul de desene animate "Ben 10". Vor fi sarituri in lungime, jocuri de indemanare, teste de cunostinte si multa, multa distractie.
Parintii sunt si ei invitati sa participe alaturi de copii la unele dintre probe sau sa ii sustina la altele. Mai mult decat atat, cei prezenti vor avea parte de o aparitie surpriza a eroului XLR8 din serialul Ben 10.

Iata cele 10 provocari ale lui Ben 10:

  • Patru brate – pregateste-te pentru cele mai lungi sarituri in lungime;
  • Stafia – cat de bine se cunosc intre ei copiii si parintii/bunicii? Vom afla intrebandu-i despre hobby-urile si preocuparile fiecaruia;
  • Cerebel – Esti cu adevarat un fan Ben 10? Dovedeste-o! Raspunde la cateva intrebari despre eroul tau preferat;
  • Torta vie – cine e cel mai puternic si mai curajos? Pregateste-te sa afli intr-o confruntare "gonflabila" ;
  • Falca – prinde tot ce apuci cu falcile speciale Cartoon Network;
  • Stinkfly – arata-ne cat de departe poti sa ajungi cand ceva te trage inapoi;
  • Upgrade – Cat de bine te descuri cu o consola Wii? Acum ai sansa sa pui in aplicare puterile lui Ben 10;
  • XLR8 – Accelereaza! Fii primul care trece linia de sosire imbracat intr-un sac;
  • Wildmutt – Foloseste-ti simturile ca sa identifici diferite mirosuri ascunse!;
  • Cap de diamant – Cat de priceput esti cu mainile? Hai sa vedem daca poti sa le opresti din tremurat.


Cei 10 mari castigatori vor primi cadouri Cartoon Network si cate un ceas special "Omnitrix", exact ca cel purtat de Ben 10.
De altfel, toti participantii la Omnitrixiada vor primi un cadou special Cartoon Network, cum ar fi mouse-pad-uri, caiete, tricouri sau tatuaje lavabile. Mai mult, vor exista si premii speciale pentru "Cel mai simpatic participant" sau "Cel mai mare efort depus".

In plus, toti copiii vor avea sansa de a castiga o invitatie la premiera filmului de actiune "Ben 10 – Cursa impotriva timpului", ce va avea loc pe 25 mai. Tot ce trebuie sa faca este sa completeze un formular si sa raspunda la o scurta intrebare.


Toti copiii care vor sa participe la Omnitrixiada, trebuie sa se inscrie pe site-ul www.cartoonnetwork.ro, pagina speciala Ben 10.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geo pe 1 Iun 2008, 14:41
    ben 10

    mia placut de eon si de bunicul max de gwen la sfarsit mia venit sa plang daca ma cauta cineva idul meu este iulian_acasa2008 mia placut multt felicitarii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod