Bebe Cotimanis nu ştia că va fi dat afară de la Pro TV

Declaraţiile recente pe care le-a făcut într-un interviu denotă faptul că actorul nu era pus în temă cu plecarea lui de la "Românii au talent".
În urmă cu câteva zile, actorul a declarat într-un interviu pentru ziarul Adevărul că se pregătește să filmeze preselecțiile pentru „Românii au talent" la Cluj. „Săptămâna viitoare vom fi la Cluj, pentru „Românii au talent“, pe urmă avem Chişinău, Craiova, Iaşi. Avem de alergat 4-5 săptămâni. Jurizăm opt ore pe zi, patru ore pauză de prânz, din nou patru ore pauză  seară. Ne-a apucă 12 noaptea”, spunea Cotimanis în interviul acordat pe 8 octomnbrie.

Declaraţiile au fost făcute înainte cu câteva zile de comunicatul trimis de postul Pro Tv în care se anunţa înlocuirea lui Bebe Cotimanis cu Florin Călinescu în postura de jurat al emisiunii "Românii au talent".


Astfel că actorul nu știa că va fi înlocuit și nu avea alte proiecte în plan, așa cum anunțase postul tv, în comunicatul de despărțire: „Datorită experienței sale, Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci Românii au talent, a contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat”, spune Pro TV în comunicatul de presă transmit luni (12 octombrie).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod