BBC Prime prezinta povestea lui Alfred Kinsey

7 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
BBC Prime prezinta povestea lui Alfred Kinsey

Pe 9 noiembrie, de la ora 22.00, BBC Prime prezinta povestea omului care a derulat primul si cel mai socant studiu din istorie asupra sexului.

Cand raportul lui Alfred Kinsey, "Comportamentul sexual al barbatului", a fost publicat in 1948, a distrus pentru totdeauna ideea Americii ca societate a relatiilor sexuale stabile. In schimb, raportul lui Kinsey dezvaluia ca americanii intretineau relatii sexuale inainte de casatorie, traiau experiente adultere si homosexuale la o scara inimaginabila pana atunci.
Kinsey insusi - un barbat cu o casnicie fericita, pasionat de gradinarit, intruchiparea vie a unei vieti conventionale, linistite - parea un pionier putin probabil al unei revolutii sexuale. Era o imagine reala? Poate fi studiata acum personalitatea complexa si surprinzatoare care a initiat primul studiu corespunzator din lume asupra sexului.

Documentarul BBC Prime prezinta telespectatorilor viata, cariera si proiectele lui Alfred Kinsey, analizand imprejurarile si contextul care au condus la publicarea socantului sau studiu asupra sexului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod