Bărbatul care a violat-o i-a cerut prietenia pe Facebook

O femeie a primit o cerere neașteptată, pe Facebook. Bărbatul care a violat-o a vrut să o adauge în lista de prieteni. Vezi ce i-a răspuns ea.

Emily McCombs a fost violată de trei bărbaţi într-o noapte din 1997, când avea doar 14 ani, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax. Aceştia au obligat-o atunci să întreţină cu ei raporturi sexuale orale.

După mai mult de 10 ani în care a încercat să uite episodul de coşmar, unul dintre bărbaţi a vrut să o adauge în lista sa de prieteni pe Facebook. Acesta i-a trimis invitația de prietenie în 2010, iar primul gând al femeii a fost să lase computerul și să plece undeva în pustietate.

În cele din urmă, Emily și-a înfrânt furia și a luat legătura cu cel care a violat-o pentru că vroia să primească răspunsurile la întrebările care o frământau în legătură cu episodul din acea noapte.

După ce i-a trimis câteva mesaje pe Facebook, Emily McCombs l-a sunat pe acesta și a vorbit timp de o oră cu el la telefon. Când au ajuns la episodul violului, bărbatul s-a oferit să o ajute "în orice mod posibil". Femeia i-a răspuns în acel moment: "Ai grijă de fetele tale.

Iubeşte-le în aşa fel încât să se simtă preţuite. Şi învaţă-ţi fiul că nu înseamnă nu."

Emily a spus că dialogul nu a fost unul plăcut, dar a fost necesar și util: "M-a ajutat să trec peste acel episod mai mult decât mii de ore de discuții pe care le-am avut cu psihologii", a explicat Emily.

Ea nu a acceptat niciodată cererea de prietenie a violatorului.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod