Barbatii, sarbatoriti la Baneasa Shopping City

30 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Barbatii, sarbatoriti la Baneasa Shopping City

In luna mai a venit randul barbatilor sa fie sarbatoriti la Baneasa Shopping City, dupa ce femeile au fost aniversate toata luna martie. Pentru ei, centrul comercial a pregatit numeroase suprize: campionat de Wii si foosball, expozitie de motociclete, curse demonstrative, targ de gadget-uri si multe premii pe tot parcursul lunii.
 
Incepand cu 1 mai, barbatii veniti la cumparaturi isi pot masura fortele la campionatele de Wii si foosball. Consolele Wii si mesele de foosball ii vor astepta pe cei mai competitivi dintre vizitatori in fiecare weekend, pana la sfarsitul lunii mai.
Acestia pot castiga sute de premii instant, chiar daca nu reusesc performanta de a ajunge in finala.
 
Si copiii sunt invitati in zilele de 1, 2 si 3 mai sa petreaca alaturi de personajele lor preferate aduse de Cartoon Network la Baneasa Shopping City. Scooby Doo, XLR8, BOO, Jhonny Bravo si Dexter vor da autografe si se vor fotografia cu cei mici in toate cele trei zile, intre orele 16:00 si 18:00. Copiii vor gasi concursuri, muzica si multa veselie langa locul de joaca Magic City Baneasa.
 
In al treilea weekend din mai, fanii motocicletelor vor fi rasfatati cu o expozitie de motociclete in interiorul mall-ului.
Barbatii vor putea testa motoarele preferate in zona de drive test dedicata. In parcarea centrului comercial vor avea loc curse de motociclete si vizitatorii pot asista la adevarate demonstratii de profesionalism pe doua roti.
 
Pentru ca gadget-urile sunt, alaturi de motoare, in topul preferintelor barbatilor, Baneasa Shopping City va organiza un targ dedicat tehnologiei de ultima generatie. Pasionatii vor putea descoperi si testa in cadrul centrului comercial ultimele aparitii din domeniu.
 
Tot spre bucuria barbatilor, revista FHM vine in Baneasa Shopping City cu cele mai sexy fete.
In cadrul studioului foto, in fiecare weekend al lunii, vor putea fi facute fotografii "de coperta" cu fetele FHM.
 
Pentru reprezentantii mass media este pregatit un eveniment special pe 13 mai: Cupa Presei la Wii si foosball. Toti cei care doresc sa participe la competitie pot trimite un e-mail cu numele celor doi jurnalisti participanti pentru a se inscrie, pana pe data de 8 mai.
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Scrie Articole pe 30 Apr 2009, 22:52
    Scrie Articole

    Munceste de acasa scriind articole. www.scriearticole.wordpress.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod