Bar Refaeli, presata de nationalistii evrei sa renunte la DiCaprio

de Georgiana Dorobanțu, 15 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Bar Refaeli, presata de nationalistii evrei sa renunte la DiCaprio

Un grup israelian nationalist i-a recomandat fotomodelului Bar Rafaeli sa se desparta de iubitul sau, actorul Leonardo DiCaprio, pentru a se casatori cu un   israelian, potrivit femalefirst.co.uk.

Pentru a tempera presiunile, modelulul a negat zvonurile potrivit carora s-ar fi logodit cu starul din Titanic, la inceputului acestei luni. Aceasta le-a spus reporterilor ca nu are de gand sa se casatoreasca cu DiCaprio, dar acest lucru nu l-a impiedicat pe un politician israelian sa ii trimita o scrisoare de "avertizare".

Politicianul Baruch Marzel i-a trimis o scrisoare in numele organizatiei Lehava.
"Nu este o intamplare ca te-ai nascut evreica. Bunica ta si bunica ei nu s-au gandit vreodata ca una dintre descendentele lor va rapi poporului evreu din generatiile viitoare ale familiei. Asimilarea a fost intotdeauna unul dintre marii dusmani ai poporului evreu", mentiona politicianul in scrisoarea trimisa lui Bar Refaeli.

Marzel a mai adaugat: "Nu am nimic impotriva domnului DiCaprio, despre care nu am nicio indoiala ca este un actor foarte talentat".
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod